torstai 23. marraskuuta 2017

Vaatekuvastoja kun vieläkin postilaatikkoon saisi...

Vaan kun ei juuri saa. Niinpä sitten tekaisin sellaisen itse: https://vaatekuvasto.blogspot.fi/.  Siinäpä linkki siihen ja löytyy se jo tuolta sivupalkistakin. Tuossa uudessa blogissa saa asusta enemmänkin kuvia esiin klikkaamalla sitä.

Onhan se varmaan vähän hassua, kun jo yksi vaateblogi oli jo ennestäänkin, mutta tämä on vähän erilainen. Jos tahtoo pikaisesti katsoa erilaisia asuyhdistelmiä, isoin kuvin, ilman  höpinöitä, niin tässä se sitten on.

En tiedä mikä niissä vaatteissa vaan niin kiehtoo. En osaa selittää sitä, mutta minulle on vaikkapa vaatekaapin järjestäminen joskus sellaista kivaa, rauhoittavaa puuhaa. Ja ylipäänsä vaatteiden kanssa touhuaminen. Sen miettiminen, mikä sopii minkäkin kanssa. Siitä tietysti voi olla eri mieltä jokainen, ovatko ne minun valintani muiden mielestä yhteensopivia, mutta makunsa mukaan jokainen.Kuva 70-luvun alusta. Siinä on karjakkona toiminut äitini. Minä ja pikkusiskoni kuvassa mukana.

Mukavaa illanjatkoa!

17 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Jollain lailla kaiholla muistelee sitä lapsuuden aikaa, jolloin vielä laitumilla näki lehmiä:)

   Poista
 2. Kiva tuo uusi blogi! Hauska idea, ei olisi itselle tullut mieleen:) Itsekin olen kaipaillut kotiin tulevia vaatekuvastoja. Ja kun ei kuvastoja tule niin sitten tulee välillä tutkittua kaikenlaiset turhatkin mainoslippuset tarkemmin :D T: Villasukkavihulainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen huomannut saman, että kun ei niitä kuvastoja ole, niin tulee sitten pöydän ääressä kahvikupin kanssa tutkailtua ihan olemattomiakin mainosposteja. Niiden verkkokauppojen selailu ei jaksa innostaa:)

   Poista
 3. Ihana kuva! Joskus on mennyttä aikaa vähän ikävä. Kuvastojakin ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on:) Mitä kuvastoihin tulee, oli minullakin usein tapana kahvikuppi nenän edessä selailla vaatekuvastoja ihan vain huvikseni.

   Poista
 4. Tosi nostalginen kuva. Meilläkin äiti oli hoitanut lehmiä vanhempiensa kodissa nuorena, oli joku kuvakin hänellä missä lypsi lehmää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja onnea uudelle blogille<3

   Poista
  2. Kiitos:) Kyllä sellaiset kuvat, joissa lehmiä on, tuntuvat kivalta katsoa, ja varmaan tämmöisestä meidän sukupolvesta varsinkin. Nuoremmilla ei välttämättä ole mitään omakohtaista muistoa niistä, eikä ne ehkä sitten samalla tavoin kiinnostakaan.

   Poista
 5. Onpa kaunis kuva. Onnea uudelle blogille, täytyy käydä tutustumassa. - Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Vähän hassulta tuo uusi blogi tuntuu itsestänikin, kun asutkin on vielä nyt samoja kuin toisessakin, mutta toisaalta olipahan hauska tehdä sitä.

   Poista
 6. Ihana kuva, niin nostalginen tunnelma! Onnea myös uudelle blogillesi! Mukavaa viikonloppua❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Tykkään itsekin tuosta kuvasta kovasti. Ei taida edes muuta kuvaa äidistä karjakkohommassaan lehmien kanssa olla, mutta maitotonkien kanssa on kyllä yksi kuva ainakin.

   Poista
 7. Joku tykkää vaatteista, toinen kirjoista, leipomisesta, lemmikeistä yms. Pääasia, että on kivaa touhuamista mukavan asian äärellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on:) Itse esimerkiksi en tykkää upottaa käsiäni taikinaan. Äskettäin tein pitkästä aikaa pullaa ja taas totesin sen asian. Ja kun ei leipominen ole lempiharrastuksiani, ovat leipomuksetkin sen mukaisia; pullat kovia käppänöitä, mutta syötiinhän nekin.

   Poista
 8. Vielä on vastarannalla peltoa, rivitalot puuttuvat. Upea kuvasta kävin kurkkaamassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, näin on:) Jotain on uutta kuvan jälkeen tullut, mutta ei sentään kaikki ole muuttunut.

   Poista