sunnuntai 26. marraskuuta 2017

Sinistä hämärää
Kävelin illan hämärtyessä talon lähellä olevalla metsäpolulla. Kodin valot, vastasadellut lumi ja sininen hämärä loi tunnelmalliset näkymät. Jopa pihalla lojuvat kivet näyttivät lumikuorrutteisina tavallista jännittävämmän näköisiltä.
 


Näin sunnuntai-iltana:)

16 kommenttia:

 1. Hienot kuvat ja kaunis tunnelma. Minusta on aina hienoa kun metsän keskeltä puiden lomasta pilkistää valaistu ikkuna. Liekö peruja lapsuudesta se. Autollakin kulkiessa aina hymyilen itsekseni kun nään "puskikon" takaa valon. Teillä on jo kuusi valaistu. Tännän viimeksi kotimatkalla vihjailin Olli, että paljon näkyy jouluvaloja jo ulkona ja sisällä. Anskattoo menikö vihje perille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin voisi ihan ajatella, että sulla jo ihan lapsuuden peruja on se:) Siinä on jotain kivaa, kun pimeästä katselee kodin lämpimän ja kutsuvan näköisiä valoja. Saattaahan se olla, että teillekin ne valot kohtapuoliin ilmaantuu:) Meillä laitettiin muistaakseni viime viikolla.

   Poista
 2. Tuo viimeinen kuva on erityisen ihastuttava :) Kyllä lumi tekee kaunista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä lumi kruunaa monet paikat tavallista kauniimmaksi ja sininen hämärä kun siihen vielä tunnelmaa lisää:)

   Poista
 3. Ihana sininen hetki:)♥ Niin kaunista kun pikkuisen lunta maassa ja puiden oksilla! Koti on maailman paras paikka♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se koti aina kutsuu:) Tykkään näistä talven sinisistä hetkistä.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Minä kiersin tuon lenkkini kahdesti, että sain kuvia, kun ekalla kerralla ei ollut sitä kameraa mukana:)

   Poista
 5. Kaunista ja tunnelmalista! Meillä jo suli lähes viimeisetkin lumen rippeet..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä jännitettiin tänä aamuna tuleeko aura. No, olihan se päivän aikana käynyt, mutta loskaiset oli kelit isolla tiellä. Välillä tuli vähän vettäkin, joten saa nähdä sulaako nuo täälläkin.

   Poista
 6. On teillä rauhallisella paikalla koti,valot näkyy hienosti, ja on teillä luntakin, rauhallista on täälläkin kun ei keskusta ole ihan lähellä, täällä parhaillaan sataa vettä ja on myrsky.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se rauhallisuus täällä parasta onkin, mutta kääntöpuolena sitten pitkät matkat vähän joka paikkaan. Lunta on kyllä nyt, mutta vähän sateli tänään vettäkin ja lämpötilat on nollan tienoilla, että saa nähdä, pysyykö lumet vai sulaako pois.

   Poista
 7. Hienoja kuvia. Teillä on paljon lunta,toivon että sataisi lunta myös meille,niin tulisi kunnon talvikelit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä tähän vuodenaikaan siinä mielessä lunta toivoo, että se valaisee maisemaa ja näyttää kivalta:) Vielä on lumet täällä pysyneet, vaikka nollan tienoilla on asteet...

   Poista
 8. Kotisi näkyy niin kauniina. Heti tuli mieleen rauhallinen ja onnellinen vaikutelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku itseänikin tuollaisessa näkymässä kiehtoo:) Vuosia sitten maalasin siitä taulunkin. Sen jälkeen ovat puut kovasti kasvaneet...

   Poista