lauantai 1. joulukuuta 2018

Joulukuisen aamupäivän valo

9 kommenttia:

 1. Lunta on vähän enemmän kuin täällä. Täälläkin paistoi aurinko ja kävin Elmon kanssa lenkillä, mutta aika kylmä tuuli oli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo yläkuva voisi olla siitä metsästä, minkä läpi menin Elmon kanssa...tuommoisen samankokoisen kiven luota menee se polku :D

   Poista
  2. Minäkin olen aina välillä katsellut sun kallio- ja metsäkuvia, että on niin samannäköistä:) Täällä tuli tuota lunta muutama päivä sitten hivenen verran lisää entisen lisäksi. Hyytävän kylmältä tuntui tuolla kävellä, vaikka pakkasta ei kovin montaa astetta ollut, olisiko ollut nelisen astetta ehkä.

   Poista
 2. Tänään on ollutkin niin kauns ja aurinkoinen päivä. Kovasti on tuullut, mutta olihan raikasta kävellä metsässä.
  Siunattua alkavaa adventinaikaa Sinulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piipe:) Samoin sinulle! Minunkin mielestäni oli kylmän tuntuista ja kierrokseni lopuksi varpaatkin alkoivat olla jäässä, mutta muuten tykkäsin kyllä. Aurinko minutkin sinne pihalle tänään veti. Ajattelin, etta voi olla joulukuussa harvinaisempaa herkkua.

   Poista
 3. Ihanat kuvat ja niin kaunista paistetta! Näyttää niin kivalta kun on pikkuisen lunta maassa, heti on paljon valoisampaakin:) Leppoisaa joulun odottelua♥

  VastaaPoista
 4. Kauniit kuvat. Auringonpaiste piristää mieltä ja lumi on maassa
  niin on valoisampaa.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Päde, Marja Leena, Pirre:) Lumi tekee valoisammaksi, mutta jotenkin en tänä vuonna enää kaivannutkaan lainkaan lunta. Syksy ja alkutalvi tuntuivat menevän ikäänkuin nopeammin mielestäni näin:)

  VastaaPoista