maanantai 4. helmikuuta 2019

Blogiystävän vinkistä

Blogiystävä Kirsti lähetti minulle linkin, jolla pääsee kuuntelemaan Suomen Raamattuopiston jumalanpalveluksia, Ne ovat olleet kuunneltavina Radio Deissä. Laitan linkin tähän jakoon, että siitä voi halukkaat kuunnella niitä. Siellä voi useista valita haluamansa.

https://sro.fi/ohjelmat-radio-deissa/jumalanpalvelukset/jumalanpalvelusten-saarnat-2019



4 kommenttia:

  1. Järviradiosta tulee sunnuntaisin ja välillä muinakin päivinä heng.ohjelmaa, myös Alfa tv, l;tä tulee heng.ohjelmaa, lieksassa näkyy se myös.Itse katson nettilähetykset omasta seurakunnasta, matka kun on pitkä lähteä täältä, pelkästään matkaan menee 1 tunti ja toinen takaisin.Nykyisin heng.tarjontaa on todella paljon etenkin suurissa kaupungeissa, kuten täällä, ja se on ihan hyvä käydä muuallakin, kunhan opetus on raamatullista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on hyvä kun nykyään voi halutessaan kuunnella radiosta tai katsoa ruudulta. Ja tarjontaa on. Minun ei tule itse oikein kuunneltua. Jotenkin en osaa kotona keskittyä kuuntelemaan. Luen mieluummin. Meille tulee Uusi Tie -lehti ja odotan aina sitä, kun se torstaisin tulee postilaatikkoon. Hyvä kun on erilaisia tapoja saada sitä evästä.

      Poista