keskiviikko 27. helmikuuta 2019

Tekeillä olevasta piirusteluun idea

Hamehan tuli tehtyä jo aiemmin. Eilen leikkasin, ja osittain jo ompelinkin, liiviä. Vaan liian pieneksipä se liivi kokeiltaessa osoittautui. Täytyy  kehitellä jotain levennystä siihen... Ja onhan siinä vielä muitakin ratkaistavia seikkoja edessä. Edessä niin. Sananmukaisesti. Joku kiinnityssysteemi. Mutta myös reunat vaativat jonkin kaitaleen.



Kuvan "mallilla" onkin poikkeuksellisesti ihan paljaat koivet. Koipien piirtely ei meinannut onnistua, monta kertaa sain pyyhkiä viivojani. Kun koivissa alkoi olla tarpeeksi pituutta, jalkaterät tuottivat vaikeuksia. Lopulta jotkut viivankiehkurat alkoivat näyttää varpailta ja päätin, että olkoonkin nyt paljain varpain. Itseasiassa minun pitäisi tehdä tuommoisia varvasharjoituksia. Vaan enpä sitä yleensä muutoin muista, kuin kuikuillessani keittiön ikkunan ääressä ja yrittäessäni nähdä mahdollisimman kauas metsään. Silloin on seisottava varpaisillaan.



6 kommenttia:

  1. Siitä tulee hieno:) Hyvä yhdistelmä hame ja liivi. Tykkään noista vaatepiirustuksista! T: Villasukkavihulainen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Sainkin sitten sen liivin valmiiksikin samana päivänä, kun tein sen ihan helpoimman mukaan. Käytössäkin asu on nyt siitä lähtien ollut.

      Poista
  2. Kiva kuin paperinukke. Sun pitäis alkaa tehdä paperinukkeja ja niille vaatteita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaa, tuopas oli hauska idea, voisi olla ihan kivaa puuhaa:)

      Poista
  3. Hyvä piirros tuli ja kauniit jalat. Ida myös kaunis.

    VastaaPoista