torstai 21. marraskuuta 2019

Ei halvalla ostettuja!

"Ostin kun halvalla sain." Meillä voi aina välillä kuulla sanottavan noin. Kun tuolla periaatteella ostoksia tehdään, niin sitten katsotaan, onko siitä/niistä ostoksista mihinkään.

Mutta meitä ei ostettu halvalla! Meidät ostettiin niin kalliista hinnasta, ettei suurempaa voi ollakaan: Jumalan Pojan kalliilla, viattomalla verellä. Sillä maksettiin hinta syntisistä; niinkuin rakkaimmasta samalla!

Se on vähän samaa, kuin romuautosta olisi maksettu sama hinta, tai itseasiassa enemmän, kuin maailman kalleimmasta ikinä tarjolla olleesta autosta. Mikä se maailman kallein auto sitten lieneekään.



Eikä meistä katsota, onko meistä mihinkään. Me kelpaamme sen tähden, että meitä rakastetaan. Siksihän meidät niin kalliilla lunastettiinkin.

Mutta ei meitä Isän, Jumalan, luokse väkisin vedetä. Meille annettiin vapaus valita haluammeko tulla Hänen luokseen.

--
Nämä mietteet sai alkunsa eilen, kun tuli puhetta joistakin jutuista, joita oli joskus halvalla ostettu. Eikä ne ostokset aina ole osoittautuneet niin toimiviksi, kuin oli luultu.





2 kommenttia:

  1. Monta kertaa on elämässä joutunut huomaamaan ettei ne parhaimmat ostokset tosiaan ole olleet niitä kalliimpia..Mukavaa päivää ja marraskuun jatkoa❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa marraskuuta sinnekin:) Näin on, ettei se hinta aina tosiaan kerro ostoksen arvoa.

      Poista