keskiviikko 13. marraskuuta 2019

Farkkumekkoon joustavammat hihat

Tämä farkkumekko sai toisenlaiset hihat. Nyt ne on trikoota.Entisten ulkonäöstä kyllä tykkäsin. Olihan niissä kivat röyhelötkin, mutta käytännöllisyys voitti. Halusin pitkät ja joustavammat hihat. Mekon yläosa on muutenkin nafti, ja kun hihat oli vielä turhan kitjakkeet, niin tämän pukemistouhu oli aika hankalaa. Ja käyttämättähän mekko jäi, kun käyttömukavuutta ei ollut tarpeeksi. Nyt tein uudet hihat helposti yksistä lasten risoiksi menneistä farkkuleggareista. Hihat tulivat valmiina puntista leikaten. Takataskut leikkasin leggareista irti ja ompelin niihin kohtiin, missä polvet olivat kuluttaneet housukangasta.

Ja jos tämä laitos ei vieläkään toimi, minulla on varasuunnitelma: hihat vallan pois. Ja silloin siitä tulee hihaton mekko. Tai liivihame. Miten sen nyt tahtookin ajatella ja käyttää.
Tämä mekko oli aluksi vain hame. Mekoksi se muuttui, kun kirpparilta löytyi siihen joskus yläosa. Ja nyt siihen on lisätty ne leggarin puntitkin.


Farkkuhameena vielä tässä.


6 kommenttia:

 1. Sulla taitaa olla nyt ompelubuumi! Minä ompelin vain pari tukkadonitsia tyttärentytölle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin taitaa tosiaan olla:) Ompelu on kivaa, kun keksi mitä tekee:)

   Poista
 2. Sinä se olet oikein keksijä, miten vaatetta voi muuttaa,
  niin että siitä tulee miellyttävä pitää päällä.
  Mukavaa aamupäivää sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin sinulle:) Välillä mulla saattaa mennä pitkät ajat ettei keksi mitään, mutta sitten taas tulla jotain ideoita:)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Ainkain tuli vähän käytettävämpi tuosta mekosta:)

   Poista