sunnuntai 22. joulukuuta 2019

Ei enää seimessä uinuva lapsi...

Jeesus on Herra!

Hänen viitassaan luki: "Kuningasten Kuningas ja herrain Herra." 


Jeesus ei jäänyt sinne seimeen pieneksi lapseksi. Hänestä kasvoi aikuinen mies. Hän oli mies, jonka luokse saivat tulla sairaat; saastaiset pitaalisetkin, jotka eivät olisi saaneet edes tulla ns. "ihmisten ilmoille".  Hän ei estänyt toisten halveksimaa, huonomaineista naista koskemasta itseään. Tienvarren sokean Jeesus kutsui luokseen parannettavaksi.  Synnit hän antoi anteeksi halvaantuneelle miehelle, jonka toiset laskivat suoraan hänen eteensä. Siitä Jeesus närkästyi, kun jotkut yrittivät estää lapsia tulemasta hänen luokseen. Jeesus oli myös  mies, joka naulattiin rikollisen tavoin ristille, vaikka ei ollut pahuutta tehnyt.  Hänen kanssaan naulattiin ristille meidän kaikki syntimme. Vielä ristilläkin Jeesus kutsui seuraansa rinnallaan riippuvan ryövärin. Kaiken tämän jälkeen Jeesus palasi taivaaseen.

Mutta hän tulee vielä takaisin! Nyt Kuninkaana, jota jokaisen polvien on notkistuttava kunnioittaman.
Tämä piirrokseni sai alkunsa tästä Raamatun kohdasta:

"Ja minä näin taivaan auenneena. Ja katso: valkoinen hevonen, ja sen selässä istuvan nimi on Uskollinen ja Totinen, ja hän tuomitsee ja sotii vanhurskaudessa. Ja hänen silmänsä olivat niinkuin tulen liekit, ja hänen päässään oli monta kruunua, ja hänellä oli kirjoitettuna nimi, jota ei tiedä kukaan muu kuin hän itse, ja hänellä oli yllään vereen kastettu vaippa, ja nimi, jolla häntä kutsutaan, on Jumalan Sana. Ja häntä seurasivat ratsastaen valkoisilla hevosilla taivaan sotajoukot, puettuina valkeaan ja puhtaaseen pellavavaatteeseen. Ja hänen suustansa lähtee terävä miekka, että hän sillä löisi kansoja. Ja hän on kaitseva heitä rautaisella valtikalla, ja hän polkee kaikkivaltiaan Jumalan vihan kiivauden viinikuurnan. Ja hänellä on vaipassa kupeellaan kirjoitettuna nimi: "Kuningasten kuningas ja herrain Herra." Johanneksen ilmestys 19:11-16Kuten Jeesus maan päällä ollessaan otti kaikenlaisia ihmisiä vastaan, paransi, ja antoi syntejä anteeksi, tekee Hän sitä yhä.  Joka hänen luokseen tulee, sitä Hän ei heitä ulos. Niin hän sanoi itse.


Siunattua Vapahtajamme syntymäjuhlaa sinulle!

18 kommenttia:

 1. Hieno piirros! :) Siunattua joulua sinne myös. T: Villasukkavihulainen

  VastaaPoista
 2. Miten helppoa on jouluna laulaa Jeesus aiheisia joululauluja "tulkoon joulu todellinen,tulkoon Jeesus Herraksi sen, tulkoon rakkaus ihmisrintaan,silloin joulu luonamme on" "oh may lord" boney m ynm.lähes evankeloivia lauluja, riippuu miltä kanavalta kuuntelee,
  kirkot täyttyy hartaista ihmisistä joulupäivänä, julistetaan Jeesus lapsen syntymää ja mariakin mainitaan. Mutta miten käy Jeesukselle 30 vuotiaana kun hän ratsastaa aasilla Jerusalemiin, kansa juoksee hänen perässään, myös fariseukset ja puplikaanit,ja roomalaiset jotka tuomitsevat hänet ristiinnaulittavaksi.Mitä on tapahtunut Jeesus lapselle suomessa muutaman kuukauden päästä, kukaan ei puhu siitä miksi Jeesus tuomittiin ristille,onko hän edes ollut olemassa, ei kuulu lauluja "tiellä ken vaeltaa, ken aasilla ratsastaa"...vaan laulut on muuttuneet tipu lauluiksi.
  Pääsiäinen mikä mainitaan Raamatussa, on se todellinen pääsiäinen jolloin Jeesus vapaaehtoisesti meni ristille syntiemme tähden.

  VastaaPoista
 3. Onpa kauniit piirrokset. Ihanaa joulun aikaa sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 4. Hieno piirros, olet kyllä niin taitava pukemaan sanoja kuviksi! Hyvää ja rauhaisaa joulun aikaa sinne❤️🎅🎄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päde:) Kuvat ei kylläkään yleensä ole ihan sitä, minkä mielikuvituksessaan näki, mutta on kiva kun saa jotain paperille kuitenkin. Oikein hyvää ja rentouttavaa jouluaikaa sinulle ja perheellesi myös!

   Poista
 5. Kaunis piirros! Ihana asia, että Jeesus tulee takaisin. Siunattua Vapahtajan syntymäjuhlaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Se on ihana asia, että siihen hänen paluuseensa saa luottaa!

   Poista
 6. Hieno piirros. Jeesus on meidän Vapahtajamme ja Hän tulee kerran noutamaan
  omansa Taivaaseen. Hyvää ja siunattua joulua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Hän pitää lupauksensa ja noutaa meidät. Siunauttua jouluaikaa sinulle!

   Poista
 7. Oikein hyvää ja tunnelmallista joulua!

  VastaaPoista
 8. Oikein hyvää ja siunauksellista joulunaikaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aino:) Oikein hyvää ja siunauksellista jouluaikaa sinulle myös!

   Poista