sunnuntai 29. joulukuuta 2019

Lunta ja auringonsäteitä

Jos olet kiireinen katsoja, läkähdyt varmaan tähän kuvien paljouteen, lumen läpi kahlaamiseen. Sopii paremmin sille, joka tahtoo meidän kallioilla käyneiden tavoin hitaasti kulkea, pysähdellä ja katsella ympärilleen, jahdata auringonsäteitä.

























Tässä oli tietysti ihan liikaa. Mutta en jaksanut ruveta pähkäilemään, mitä siitä pois napsisin. Eilen otettuja kuvia.


18 kommenttia:

  1. Mikäs tässä on katellessa lumisia maisemia, kun meillä ei ole lunta yhtään, vettä nytkin sataa, ja on pimeä päivä,katsoin vanhoja kuviani, niin viime vuonnakin tuli lunta vasta helmikuussa vähän vain, mutta nyt ei ole varmaa onko silloinkaan vielä lunta.
    Lähden kohta eka kertaa elämässäni Juutalaiseen synagogaan hanukka juhlaan,jos saa kuvia ottaa niin laitan blogiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin sielläpäin on tosiaan ihan toisenlaista nyt. Vaikka en sitä lunta enää niin odota saapuvaksi, niin kyllä se maisemaa valoisammaksi tekee, ja tietysti kaunistaa myös. Sullahan on mielenkiintoinen juhla edessä! Itse en ole koskaan sellaisessa ollut, en edes sapattiaterialla. Äitini on sapattiaterialla välillä käynyt. Olisi kyllä kiva nähdä kuvia, jos saat niitä ottaa.

      Poista
  2. Kovasti on teilläkin lunta. Ihana luontokävely metsän keskellä. Siellä sielu lepää.
    Siunausta pyhäpäivääsi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, samoin sinulle! Kyllä metsässä kävely on rauhoittavaa. Nyt tuolla voi vielä kävelläkin, lumen paljous ei ole vielä sitä estävä kuitenkaan. Olin äsken ulkona, ihan tiellä kävelin. Sisälle tultuani alkoi taas sataa lunta.

      Poista
  3. Täällä oli eilen pikkuisen lunta, nyt on taas ihan sula maa. Oliko sinulle tuttuja ne maisemat , kun kirjoitin blogissa siitä Koirankynnen leikkaaja elokuvasta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se musta maa ja sateet ei ole kiva:( En osaa sanoa tuosta elokuvasta mitään, kun en ole sitä koskaan nähnyt. Nimi vain on tuttu.

      Poista
  4. Lumi muuttaa maiseman ilmeen heti iloisemmaksi ja valoisammaksi.
    Hyvin minä jaksoin kulkea koko lumipolkusi ja viihdyin siellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva:) Kyllä tuolla metsässä on ihana kulkea, kun ei vain ole kiire minnekään:)

      Poista
  5. Oi lumi! Mahtaako tänne enää tullakaan... Upeita kuvia, kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se lumi silmäilo kyllä:) Mutta tänään on taas vaihteeksi lämpöasteita ja lumi on nyt märkää, tosi painavaa oli sitä harjata auton päältä.

      Poista
  6. Huomaan nyt jo kaipaavani vähän lunta, vaikka ennen en pitänyt siitä ollenkaan. Mutta tämä mustuus ja kokonaan lumeton keli tekee, että vähästäkin lumesta hullaannun :)
    Onhan se kaunista ja auringonpilkahdus parantaa vielä. Kiitos näistä tunnelmista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emilie:) Kun sanoit, ettet aiemmin pitänyt lumesta ja nyt kaipaat sitä, niin mulle kävisi varmaan just samoin. En kaipaa enää nykyään lumisia kelejä, mutta jos vähän aikaa olisin vaikka taas länsirannikolla, kuten ennen, niin en tykkäisi siitäkään, että usein olisi lumetonta, pimeää ja kenties kaljamakelit.

      Poista
  7. Kauniita talvikuvia. Auringonsäteet piristää talvista maisemaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pirre:) Kyllä on kiva ja rauhoittava kulkea tuollaisissa maisemissa ja valossa, silloin kun sitä on tarjolla:)

      Poista
  8. On siellä kaunista! Täällä on vielä lunta, mutta vähenemään päin se on, kun on ollut taas vesisateita viime päivinä. Toisaalta aurinkoakin on välillä nähty, mikä on ihana asia! ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anna Maria:) Kaunista on lumi, ja varsinkin auringon kanssa:) Täällä on ollut kummallisen vaihtelevaa säiden kanssa. Välillä pakkasta, lunta ja sitten taas lämpöasteita... Nyt on pikkupakkanen.

      Poista
  9. Teillä on siellä niin kaunista <3 Oikea talvi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on talvi:) Vaikkakin viime aikoina lämpimät säät on madaltaneet lumia ja tehneet tiet liukkaiksi.

      Poista