keskiviikko 11. joulukuuta 2019

Pieni "valokuvapuu"

Tämä on muutaman viikon takainen kirppislöytö. Ostin tämän Joensuusta ja tämä oli vissiinkin sieltä "rillasta"*.  Hintaa tällä löydölläni oli muistaakseni 3,50 euroa. Minusta tämä on hauska ihan  tällaisenaankin, vaikka ei yhtään valokuvaa noihin kukkiin laittaisi.




* Minua ärsyttää sen kirppiksen nimi. Sehän on Kirpparilla. Ja siinä vielä .fi perässä.  Miten sellainen yleinen, kaikkiin kirppiksiin soveltuva sana onkin kelpuutettu putiikin nimeksi? Ja vielä tuollaisessa muodossa? Kun joku kysyy toiselta: "Mihin kirppikselle mennään ensin?" (Kun paikkakunnalla yleensä on useampi kirppis kuin vain yksi...) Toinen vastaa: "No, vaikka sinne rillaan". Näin meillä ainakin minä sanon, sillä sanoisinko muka: "Mennään sinne kirpparilla kirpparille ensin."?


6 kommenttia:

  1. Onpa kaunis esine,laitatte joskus lasten lasten kuvat tuohon, minulla on 4 lasten lasta, ja on ihana kun ne tulee joulun tienoilla käymään. Joensuun kirppiksillä tulee käytyä silloin kun siellä ollaan käymässä, en tiedä minusta tuo kirppiksen nimi ei ole mitenkään erik.huono, luettelen tähän meillä turussa kirppiksien nimiä; Manhattanin kirppis, center kirppis, Hassisen kirppis, puutorin kirppis, sit on pelastusarmeijan ja hellunt.srk.kirppis ja kontti spr:n kirppis,en kaikkia muistakkaan,kai se on vaikea keksiä kirppiksen nimiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin kävi mielessä että lasten kuvat voisi tähän laittaa. Se minusta siinä kirppiksen nimessä on ärsyttävää, kun se nimi on sellainen yleisnimi joka kuvastaa kaikkia kirppareita... Muuten nimi ei ole liian pitkä tms. Mutta tuokin vielä siinä häiritsee, kun sillä on se kirppariLLA muoto.

      Poista
  2. Kiva löytö. Ollaan menossa ens viikolla Joensuuhun ja käydään kirppiksillä. Onko tuolla Kirpparilla nyt paljon myyntipöytiä? Käytiin joskus niin oli kait remontti ja paljon tyhjiä pöytiä. On kyllä iso kirppis, joskus sieltä löytää ja joskus ei mitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä siellä minusta nyt tavaraa oli, mutta on siellä aina niitä tyhjiä pöytiä myös. Aika harvoin minä maltan kunnolla siellä katsella, mutta kun eilenkin siellä kävimme, oli aikaa ja löysin yhden pienen jutun, joka blogiin varmaankin päätyy jonain päivänä.

      Poista
  3. Kaunis valokuvapuu! Kirppiksen nimi on kyllä vähän outo...tosin täälläkin kaupungissa on kirppis nimeltä The kirppis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai jaa, teilläkin on siellä omituisesti nimetty kirppis! Toivottavasti tällainen tyyli ei yleisty kovin... Mutta kivoja löytöjä voi tehdä, vaikka nimi olisi kummallinen. Tykkään tuosta valokuvapuusta kovasti:)

      Poista