tiistai 14. heinäkuuta 2020

Ruutupaitaa, kirjavaa hametta ja liian isot saappaat

Tämän juttusen kuvat on kesäkuulla otettuja.  Kesäkuinen aamukävely. Täällä korvessa asumisessa on sekin hyvä puoli, että ei ole niin väliä, onko vaatteet hyvin yhteensopivia. Mutta käytännössä kyllä saattaa olla, että jos lähtee tuonne tielle, missä muutkin autoilla liikkuu, niin toisinaan voi tulla tunne, että ohiajavat voivat ajatella, että "mikähän se tuokin on?"  Tässä oli taas yksi sellainen outo yhdistelmä, jolla en kaupunkiin lähtisi, mutta täällä se menee. Oli lämmin päivä ja mulla silti harmaat pitkävartiset kumpparitkin jaloissa. Ne liian isot lompsottimet...





En ole kovin montaa selfietä itsestäni ottanut, mutta tässä nyt pari. Nuo aurinkolasit on sellaiset, jotka voi laittaa silmälasien päälle. Hyvin harvoin niitä käytän, sillä on sellainen olo, että ne tippuu nenälle. Tuollakin kerralla otin ne kohta pois päästäni. Ylipäätään en tykkää siitä, kun aurinkolasit tummentaa maiseman. Autossa ne on joskus tarpeen, jos sillä auton "lipalla" ei voi häikäisyä estää.


Tälläkin kerralla pari tuntematonta pöyräilijää meni ohitseni.


4 kommenttia:

  1. Sama täällä, että tuossa ohimenevällä pienellä tiellä voi liikkua ihan "kotivaatteissa", mutta jos vaikka parin kilometrin päähän kauppaan lähtee, niin kyllä tulee paremmin katsottua mitä laittaa päälle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on huomannut, että näin kesäaikaan lähes joka kerta joku auto kumminkin ohitse menee... Mutta samapa tuo. Saahan sitä kulkea missä vaatteissa itse haluaa:)

      Poista
  2. Ihan pirteä asukokonaisuus! Maalla on kyllä ihanan rentoa pukeutumisen suhteen. Täällä sitä saattaa joskus poiketa verkkareissa kauppaan, ja varsinkin postilaatikolle menen ties missä vaatteissa, vaikka siellä naapureita tapaakin. Kun asuin kaupungissa, siellä piti aina olla niin "katu-uskottava"!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se ihan helpottavaakin, ettei täällä tarvitse olla "katu-uskottava":) Enkä sitä kyllä ole silloinkaan, kun vaikka Joensuuhun menee. Tulee silloin tunne, että on tosiaan ihan esim. vaatekauppoihin kuulumaton. Mutta mitä pukeutumiseen muuten tulee, niin välillähän sitä saattaa ihailla jonkun ihan sellaista ei katu-uskottavaa vaatetusta, joka erottuu kivasti juuri sillä, että se on erilainen.

      Poista