lauantai 4. heinäkuuta 2020

Sähköt oli pois...

"Herra käy teidän edellänne, Israelin Jumala kulkee viimeisenä joukossanne." Jes. 52:12 (norjal. raam. käänn.) Levähtäkää vähän/Fredrik Wislöff


Sähköt oli pois tiistai-illasta eilisiltaan asti. Laitan nyt vain tämän toissapäivänä lukemani jakeen osan, joka minua puhutteli ihan tuon sähkökatkonkin vuoksi.  Mieleeni tuli vaeltava joukko, jonka aivan viimeisenä tulee Herra itse. Sähkön palautumisesta ajattelin tuon lukiessani vähän niin, että ollaankohan sitä niitä viimeisiä. Ei ihan viimeisiä oltu, koska meidän jälkeemmekin sähköttömiä vielä oli, mutta siellä loppupäässä kuitenkin.






4 kommenttia:

  1. Hyvä jae ja sopii tosiaan teidän tilanteeseenne! Ajattelinkin, että se myrsky saattoi aiheuttaa teille pitkän sähkökatkon, kun blogissasi oli hiljaista. Kylläpä se olikin pitkä! Varmasti on tosi hankalaa elää niin pitkään ilman sähköä... Onneksi saitte sähkön vihdoin takaisin! Tuliko teillä päin isot myrskytuhot, kaatunutta metsää ym?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo jae oli kyllä tosi sopiva:) Oli siinä olemista tosiaan sellaisessa pysähtyneessä tilassa. Ehkä jotain siitä blogiinkin laitan jossain vaihessa, kun kuvia kuitenkin tuli otettua. Omassa metsässäkin on joitakin puita kaatunut, mutta tuolla teitten varsilla niitä kaatuneita on enempi siellä täällä näkyvissä.

      Poista
  2. Minä ajattelin sinua onko teillä sähköt poikki,kun uutisissa puhuttiin sähkökatkoista ja puiden kaatumista. Se on harmi kun joutuu olemaan pitkään ilman sähköja,se rajoittaa elämää.
    Hyvä Raamatunjae,se sopii hyvin. Hyvää viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Me ensin luulimme, että pääsimme näistä tuulista ja myrskyistä ilman sähkökatkoja, vaan toisin sitten kävi; tavallaan vähän yllättäen. Emme olleet edes vettä ottaneet talteen, kuten yleensä teemme, jos ajattelemme sähkökatkoja voivan tulla. Mutta selvittiin tästäkin; vettäkin saatiin ja vaikka välillä oli tosi tylsää, niin meni se helpommin kuin kerran talvella ollut puolta lyhyempi katko.
      Hyvää viikonloppua sinulle myös!

      Poista