perjantai 30. lokakuuta 2020

Harmaudessakin ihastuttavia värejä















Eilinen kuvakierros. Mulla oli kamerassa sopivasti sellainen asetus, etä nuo heinät juuri tuli hyvin esiin, sillä ne keltaiset heinät tienpielessä ovat varsinkin ihastuttaneet viime päivinä. Ja löytyy väriä ihan maantien harmaudestakin, kun siinä on punaruskeita neulasia ja tummanharmaiksi muuttuneet puunlehdet. Omissa koivissanikin oli väriä vaaleanpunaraitaisten villasukkien muodossa. Takkini oli siinä vaateyhdistelmässä hyvin haaleanpunainen sekin, samoin päässäni ollut pipo. Takki ja pipo ovat joskus olleet esillä blogeissani.  


15 kommenttia:

  1. Luonnon väriyhdistelmät ovat aina sopusoinnussa. Ei ole riitasävyjä.
    Kotoisan näköinen hiekkatie.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luonnossa kaikki värit sopii hyvin yhteen:) Vähän toisin kuin joskus vaate-asioissa vaikkapa:)

      Poista
  2. Hienoja kuvia:) T: Villasukkavihulainen

    VastaaPoista
  3. Hienoja kuvia, nuo heinät on niin kauniita ja sammalet. Onpa siellä paljon vettä ojassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään itsekin kovasti sammaleista ja heinistä:) Veden määrä ojissa ällistytti minuakin. Sitä varmaan on varsinkin öiseen aikaan tullut, kun ei mielestäni muuten niin kovasti ole sadellut.

      Poista
  4. Kaunis syksyinen metsä, nuo tiet ja polut on puhuttelevia, kun metsässä kävelen, niin sinne on syntynyt polkuja eläinten tekemiä, tie vie aina johonkin, muutama tie on vienyt autiolle mökillekkin, niinkuin kerran kävi, ja siinä aution mökin sillan alla oli aika paljon kissoja, ei ne olleet huonokuntoisia, varmaan hiiriä on ollut siellä paljon, ehkä sen mökin kuitenkin joku omistaa, mutta ränsistynyt se oli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Polut ja tiet, varsinkin vanhat, on tosiaan kiinnostavia ja puhutteleviakin. Voi löytää kaikenlaista jännää, kun lähtee kulkemaan.

      Poista
  5. Hienot kuvat! Kyllä vaan vielä löytyy pieniä väripilkkuja jo syksyisen harmaassa luonnossa:) Leppoisaa Pyhäinpäivä viikonloppua❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Tätä vuodenaikaa ajattelee aina etukäteen harmaana, mutta se yllättää värikkyydelläänkin, kun vain tulee katsoneeksi.

      Poista
  6. Hei, kävin äsken Sessen blogissa. Hän taisi siinä kysellä mitä muut ovat tehneet.
    Sinulla oli rohkea vastaus, että päiväni ovat oleet aikamoista nyhjöttämistä. Arvostan näitä vastauksia. Uskon tosin että olet inhorehellinen. Et taida arvostaa kaikkia tekemisiäsi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kirsti! Nyhjöttämistä se tosiaan on ollut ja on edellenkin. Mutta olet varmaan oikeassa etten varmaankaan arvosta oikealla tavalla tekemisiäni. Jotenkin mieli mataa maassa, niin mikään ei sitten tunnu oikein miltään.

      Poista
  7. Kauniita syksy kuvia,syksystä voi löytää kauniita.
    Minulla on ollut myös mieli maassa ja ei oikein löydä
    mielekästä tekemistä ja minulla ainakin korona aika vaikuttaa mieli alaan.
    Voimia sinulle!

    VastaaPoista