lauantai 23. tammikuuta 2021

Kuka vierittää kiven...

Naiset kyselivät:

Kuka meille vierittää kiven 
hautakammion suulta?



Ja katsahtaessaan ylös
he näkivät kiven

poisvieritetyksi.



Perustuu vapaasti kerrottuna kohtaan:  Markus 16:3-4 

Ylläoleva linkki vie käännökseen -33/-38, mutta siellä sivulla voit vasemmasta yläkulmasta valita myös vaikkapa DigiMarkuksen tai UT20 -käännöksen.

---

Meilläkin voi omassa elämässämme olla monennäköisiä ja kokoisia "kiviä", joista emme käsitä, kuka ne vierittää tieltämme; kun itse emme jaksa. Markuksen kertomassa naiset ihmettelivät, kuka vierittäisi kiven Jeesuksen haudalta, jotta he voisivat mennä tekemään Jeesukselle viimeistä palvelusta. Mutta se asia oli jo hoidettu naisten tullessa siihen paikalle. Kukaties meidänkin kivemme on tavalla tai toisella hoidettu, kun pääsemme siihen kohdalle.

Kyseessä oleva kohta avoinna olevan rukouskirjan sivulla tuntui minusta tänä aamuna rohkaisevalta luettavalta. Vaikka omat kivet eivät ole samanlaisia kuin tuo kivi oli, monista pienistäkin kivistä on huolissaan, kun tuntee omien voimiensa vähäisyyden niitä ajatellessa. Mutta Jumala tuntee kyllä joka ainoan kiven, joka edellämme on. Hän tietää keinon, jolla niistä itsekustakin selvitään eteenpäin.


Rohkaisua päivääsi!




4 kommenttia:

  1. Kiitos tästä rohkaisusta! Se tuli tarpeeseen. Minuakin juuri pari päivää sitten puhutteli Raamatussa yksi vastaava kohta ja mietinkin, että pitäisikö kirjoittaa siitä blogiin, mutta eipä ole tullut kirjoitettua, vielä ainakaan... Joka tapauksessa on ihanaa, että Jumalaa ne meidän elämämme kivet ja esteet eivät pidättele!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sitä rohkaisua huomaa tarvitsevansa jatkuvasti. Onneksi sitä voidaan saada, ihan kuin mannaa aikanaan:)

      Poista
  2. Samoin sinulle rohkaisua myös! Itselle toivon, että selkäkipu paranisi...mutta Herra tietää meidät :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Onneksi Hän tietää rohkaisun tarpeemme, tuon sinun selkäkivunkin!

      Poista