sunnuntai 31. tammikuuta 2021

Villasukkajuoksua

Olipa Ylellä juttu, jossa juostiin hangessa villasukat jalassa. Se näytti niin hauskalta, ja sopivan hullulta idealta vaikka heti kokeiltavaksi. Sain tyttäret innostumaan kokeiluun mukaan. Ja näillä me sitten lähdettiin... lumista tietä myöten.



Ehkä kokeillaan toistekin:) Tänne tuo hyvinkin sopii.




10 kommenttia:

  1. Olipa tosiaan hauska idea! Ihan tekisi mieli itsekin huvikseen kokeilla tuollaista. On kyllä sopivan hullua kokeiltavaksi, piristystä talven keskelle! Lämmittivätkö ne villasukat vai tuliko jalkoihin kylmä? Kuinka pitkästi juoksitte?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli hauska:) Ei siinä jalat ehtineet palella. Meiltä meni siihen touhuun paluumatka mukaanlukien n. 20 min. Meiltä on postilaatikolle n. 450 m; siellä kävimme. Minä en juuri milloinkaan juokse, niin enhän tietty koko tuota matkaa juossut, mutta suuren osan kyllä. Aika helppohan sitä on kirmata vaaran laelta alaspäin, mutta paluumatka tultiin ihan kokonaan kävellen. Siinä Ylen jutussa kehotettiin laittamaan niitä villasukkia jopa kolmet päällkekkäin. Mulla oli kahdet.

      Poista
  2. On mukavaa hassutella välillä,se piristää päivää:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on:) Minä en useinkaan rupea hassuttelemaan, mutta sitten toisinaan yllätän itsenikin tekemästä jotain yllättävää.

      Poista
  3. Hauska:) Huomasin saman uutisen:) T: Villasukkavihulainen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos joku olisi nähnyt meidät siellä juoksemassa, olisi varmaan herättänyt ihmetystä moinen näky...:)

      Poista
  4. Minäkin sivukorvalla kuulin tv:stä kun puhuttiin tuosta villasukka juoksusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä korvessa on helppo toteuttaa tuommoinenkin idea:)

      Poista
  5. Onpa hauska idea! Pitää varmaan kokeilla itsekin.
    Hyvää alkanutta viikkoa ja helmikuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos; sulle samoin:) Kokeile ihmeessä, se oli hauska kokemus:) Juoksujäljet toi mieleeni huopatossut ja niistä sitten tytöille kertoilin, että nehän oli aikoinaan kuin olisi ilman kenkiä olisi kävellyt.

      Poista