keskiviikko 15. syyskuuta 2021

Näillä maisemilla...


 







Allaolevan kuvan maisemilla oli taas tänä aamuna tiellä muistutus siitä, missä oikein eletään. Viime viikolla tiellä vähän edempänä oli yksi linnun jalka. Tänä aamuna lintu, jolla kyllä oli kaksi jalkaa ja kroppaakin, mutta josta puuttuikin paljon. Joku on "metsästänyt", varmaankin syödäkseen siinä paikkeilla. Tytöt ihmetteli siitä viimeviikkoisesta jalasta kuvaa heille silloin näyttäessäni, ettei se aamulla sellainen ollut, vaan siinä oli silloin enemmän. Toinen oli meinannut jopa kompastua siihen. Minä näin sen koiven silloin päivällä, eli joku ehti syödä lisää päivän aikana. Tänä aamuna nähtiin ensin isonpuoleinen lintu lennähtävän ojasta tielle. Se lensi sitten pois, kun lähestyimme sitä kohtaa. Näin että siellä oli jotain vielä ja ajattelin, että joku pikkulintuko siellä vielä on. Mutta se oli joku kanalintu, kuten viimeviikkoinenkin löytö. Mikä lie sitten ollut se pois siitä lennähtänyt. (Löytöjen kuvia en tahdo tänne laittaa, koska en itsekään haluaisi moisia kuvia toisten blogeissa katsella.) 






2 kommenttia:

  1. Jotenkin tuttuja nuo kivi röykkiö kuvat ? eilen olin puolukkaa poimimassa täällä metsässä n.10km.päässä meiltä, siellä metsässä oli melkein kokonainen kauriin luuranko, toisessa kohtaa oli myös, jossa oli myös pää siis paljasta luuta, luurangot on olleet kauan siinä, luulisin että susi on joskus talvella syönyt niitä, täällä ehkä on olemassa susilauma, ainakin on Köyliössä, sillä täällä päin on synkkiä autioita isoja metsä alueita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, olipas sulla aikamoinen löytö! Nuo kivet, kivipelto, on tässä lähitien varressa. Tuollaiset on kuulemma muinaisrantoja. Nurmeksen suunnassakin niitä muistaakseni oli.

      Poista