lauantai 25. syyskuuta 2021

Toisenlaista uudistusta

Nyt vaateasioiden parissa. Olin joskus jostain alesta ostanut isännälle neulepaidan, joka oli muuten oikein hyvä, mutta jo ostaessani tiesin, että väri nyt ei oikein ole isännän makuun. Se kun oli vaalean oranssi, tai persikka, tai miksi sitä nyt sanoisikaan. Kyllä hän sitä neuletta käyttikin toisinaan... mutta aika harvoin muihin neuleisiin verraten:)  Mutta nytpä se neulepusero pyörii pesukoneessa muuttuakseen tummanruskeaksi. Sen kanssa koneessa on yksi minun pitkähihainen harmaa t-paitani. 

Olin vajaa vuosi sitten, marraskuussa, kirjoittanut juttuluonnoksiin:

https://vaaranlaella.blogspot.com/2021/09/yksi-toive-ollut-tamakin-tekstiilivareja.html

Julkaisin nyt senkin jutun siinä kohdalla, jossa se olisi alunalkaen julkaistuna ollut. Eli yllä olevasta linkistä siihen pääsee. Siinä näkyi olleen kuvassa juuri sellaiset ruskeat väripaketit, joista yhden tämänpäiväiseen hommaan käytin.

Olin silloin ostanut useampia värejä; tummanruskean lisäksi beigeä, tumnansinistä, vaaleansinistä ja olipa toffeenruskeakin. Kaksi tummaa ruskeaa käytin jo aikoja sitten, mutta se hommeli ei oikein onnistunut, sillä värjättävissäni oli jo valmiina jotain läiskiä, jotka jäivät rumasti näkyviin. Kyllä minun piti sekin jo tietää, ettei värit peitä mitään fläkkejä, mutta kun ei aina ohjeita ota tosissaan, vaan luulee omien touhujen riittävän. No, täytyy kehitellä niitten pieleen menneitten kanssa jotain... joskus ehkä.

---

Mutta nyt: Hyvin onnistui nyt isännän vaaleanoranssin neulepaidan värjäys; siitä tuli hyvän ruskea. Samoin minun harmaasta t-paidastani. 🙂





Mutta tässä on nyt suoraankin luettavissa  toinen tämänpäiväinen; aamullinen, toiseen blogiini kirjoittama, mutta tuosta linkistäkin pääsee sinne blogiin lukemaan halutessaan.

https://toisestatodellisuudesta.blogspot.com/2021/09/iankaikkisuus-on-pantu-meihin.html

Iloa on tänä aamuna tuottanut ajatus, joka otsikossa on. Jeesus on ylipappimme ja vanhurskauttajamme. Ikuisen elämän aikaansaaja.

Usein emme tule lainkaan ajatelleeksi, että jokainen ihminen pitää sisällään ikuisuuden siementä. Jotkut - jotka uskovat Jeesukseen, saavat ikuisen elämän. Joillekin ikuisuuteen herääminen on toinen kuolema, eli kadotus, jossa ei olla tietämättömiä siitä missä ollaan, vaan ollaan ikuisesti erossa Jumalasta ja seurana kärsimys. (Senhän takia juuri uskovat näitä asioita tahtoo esillä pitää, että on se parempikin vaihtoehto, koska Jeesus sen meille hankki! Sen saa vastaanottaja lahjana! Ei omin aikaansaannoksin.)

Mutta meillä on vielä mahdollisuus, meillä on Jeesus:

"mutta tällä on katoamaton pappeus, sentähden että hän pysyy iankaikkisesti, jonka tähden hän myös voi täydellisesti pelastaa ne, jotka hänen kauttaan Jumalan tykö tulevat, koska hän aina elää rukoillakseen heidän puolestansa." Hebr. 7:24-25

"Kaiken hän on tehnyt kauniisti aikansa, myös iankaikkisuuden hän on pannut heidän sydämeensä; mutta niin on, ettei ihminen käsitä tekoja, jotka Jumala on tehnyt, ei alkua eikä loppua." Saarn. 3:11




4 kommenttia:

  1. Minäkin joskus nuorempana värjäsin koneella vaatteita, siitä on kauan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nykyään tuntuu olevan vaikea löytääkin niitä värejä. Minä alekorista värit löysin.

      Poista
  2. Kivan värinen neulepaita tuli:) T: Villasukkavihulainen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt onnistui värjäys hyvin. Aina se on vähän arvoitus, mitä sieltä koneesta esiin tulee.

      Poista