lauantai 23. huhtikuuta 2022

Ja sitten seuraavan päivän päinvastainen yllätys... Kassalla sekin

Niin ne päivät eivät ole samanlaisia keskenään. Torstaina saatiin kassalla yllättäen kukkasia, ja seuraavana päivänä, eli eilen, jouduttiin jättämään kassalle jotakin, eli ostokset! Kortit ei toimineet. Myöhemmin kävi ilmi, että toisesta oli pankki vetänyt välistä omat kulunsa saldon tarkistamisen jälkeen. Toisen toimimattomuus on vieläkin arvoitus. Saldo tarkistettiin jupakan jäljkeen, joten siitä se ei johtunut. Oltiin sentään ehditty jotain ostoksia tehdä ennen sitä ikävää kokemusta. Ja se toinen korttihan toimikin, kun oli oikea saldo tiedossa. Mutta kaikenkaikkiaan, näistä jäi ikävä jälkimaku, jonka vaikutus tuntuu vielä tänäkin aamuna. Sain kyllä tänä aamuna päivän sanasta lukeakseni jakeita, jotka kehottivat rauhallisuuteen ym. Ja hyvä niin. 



4 kommenttia:

  1. Tuollainen kokemus on kyllä ärsyttävä kassalla..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, siitä ei ihan olankohautuksella pääse yli:(

      Poista
  2. Oli eilen aamulla joku vika ainakin s pankin korteissa. Ainakaan netissä ei toiminut. Kyllä ne monet pankit vaikuttaa olevan haavoittuvaisia häiriöille. Voihan sitä pahoitella, mutta asiakas kärsii. Pitäisi olla sitä perinteistä käteistä aina mukana, jotta edes tärkeimmät saisi kaupasta mukaansa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä mekin mietittiin, kun oli se häiriö. Mutta se kai piti olla jo siinä vaiheessa ohi, kun meillä tuo ongelma oli. Mutta tiedä häntä siitä. Käteistä sais tosiaan olla. Aiemmin meillä suosittiin sen käyttöä, mutta koronahommelit muutti tilanteen. Nyt pitäis ehkä palata siihen, että suosittais taas käteistä.

      Poista