perjantai 15. huhtikuuta 2022

Kun Isä RAKKAUDELLA häntä karttavaa etsii!

Me tahdomme piiloutua, kiertää hänet mahdollisimman kaukaa. Emme tahdo tietää hänestä mitään, emme varsinkaan joutua vastakkain hänen kanssaan. Luulemmehan hänen meitä rangaistusmielessä etsivän. 

Mutta ei hän meitä sen vuoksi etsi. Hänhän tahtoo meidän vihdoin tajuavan, että olemme hänelle äärettömän rakkaita. Hän haluaa sanoa, että voimme tulla ihan rauhassa sieltä piilostamme. Ja hänen sylinsäkin on koko ajan valmis ottamaan vastaan meidät, hänen kätensä silittämään meitä, ja äänensä puhumaan rauhan ja sovinnon sanoja. Sovintohan on jo tehty. Hänen  puoleltaan ainakin. 

Ja sitäpaitsi, mitä pahoja sitten olemmekin tehneet, sen Isä on aina tiennyt. Hänellähän olisi ollut syytä meitä rangaistakin, mutta eihän hän sitä enää meille tee. Rangaistuksemmehan on jo pois. Isoveljemmehän otti jo aikaa sitten kärsiäkseen sen meidän puolestamme.

"Minne voisin mennä sinun henkesi ulottuvilta, minne voisin paeta sinun edestäsi." Psalmi 139:7 KR-92 



Joh. 3:16

"Jumala on rakastanut maailmaa niin paljon, 
että antoi ainoan Poikansa, jottei yksikään, 
joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen,
vaan saisi iankaikkisen elämän."
Johannes 3:16 KR-92



6 kommenttia:

  1. Hyvin kirjoitettu ja ihana virkkuu. Hyvää pääsiäistä koko perheelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, samoin teille sinne🙂❤️ Tuo virkkuu alkoi joskus viime vuonna, kesällä sitä tein. Sitten se hyytyi, kun en tiennyt miten sitä jatkaisin. Mutta tänään keksin, teen samanlaisen palan peilikuvana. Sitten myöhemmin voi katsoa josko niistä jotain saa.

      Poista
  2. Kiitos aamun avauksesta ❤
    Herra on hyvä ja Hänen armonsa pysyy iankaikkisesti ❤ Nähdäänkö illalla ehtoollisella? Olisi kiva vaihtaa muutama sananen kasvokkain 🤗

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 🙂❤️ Sepä olisikin varmaan hyvä, mutta vielä en osaa sanoa, olisiko meidän mahdollista lähteä tänään liikekannalle, katsotaan..🤔

      Poista
  3. Rohkaiseva kirjoitus. Herra on armollinen ja Hän rakastaa
    meitä paljon.

    VastaaPoista