lauantai 16. heinäkuuta 2022

Tämänpäiväinen

Yritin sitä kuvata, mitä kävellessäni olen ihaillut. Tuosta alkaa laskeutuminen alas ojanotkoon, jossa tien reunoilla on kuusia. Mutta se, mitä varsinaisesti halusin ruveta väreillä tallentamaan, alkaa jo mäen päältä, nimittäin pitkät heinät tien varressa, ja jotka sopivasti auringon valaistessa pääsevät oikeuksiinsa ja ihastuttavat minua suuresti. Joskus kuljetan kättäni heinien latvoissa kulkiessani ja ajattelen, että se on minun puutarhani, sillä ne heinät on niin kauniita.






No, eihän näistä koskaan tule sitä, mitä aloittaessaan aikoo yrittää, mutta lopputulos voi silti olla itseä viihdyttävä; sainpahan jonkin kuvan aiheesta kumminkin! Olin aloittaessani melko varma, ettei onnistu lainkaan, koska heinät on vaikeita tehdä, niin kevyitä ja ilmavia. 





6 kommenttia:

  1. Onpa kaunis! Siinä on ihana tunnelma, tekisi mieli mennä kävelemään:) T: Villasukkavihulainen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne heinät on ihania, varsinkin auringon niihin osuessa:) Nyt niitä on siellä hieman vähemmän, kun muutama päivä sitten joku oli tienpieliä raivannut. Mutta ei sentään kaikki ole hävinneet, tänäkin aamuna heiniä kävin ihailemassa:)

      Poista
  2. Heinät on varmaan vaikeita piirtää tai maalata. Minusta kuvasi on onnistunut, heinistäkin voi löytää kauneuden :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin alkuun, että millä saan heinät tehtyä. Onneksi sentään rupesin epäilyksistä huolimatta kokeilemaan ja sain kuvan aiheesta tehtyä:)

      Poista
  3. Oikein hieno maalaus. Heinät ovat niin kauniita kyllä. Luonto osaa niitä kasvattaa hyvin ja näkee niitä kukkapenkeissäkin istuttettuna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin toivoisin, että meillä olisi niitä pihapiirissäkin. Olisi kiva ikkunastakin niitä katsella:) Niitä voisi siirtää luonnostakin, mutta ei vaan olla saatu vielä aikaiseksi.

      Poista