torstai 12. tammikuuta 2023

Silminäkijöiden todistus

"Tämän me voimme vahvistaa todeksi, kaiken tämän, minkä hän teki Juudean maassa ja Jerusalemissa. Hänet he ripustivat ristinpuulle ja surmasivat, mutta Jumala herätti hänet kolmena päivänä ja antoi hänen ilmestyä - ei kaikelle kansalle, vaan todistajille, joka Jumala oli ennalta valinnut, meille, jotka söimme ja joimme hänen kanssaan sen jälkeen kun hän oli noussut kuolleista." Apostolien teot 10:39-41  (v. -92 Raamatun käännös) 

"Hän käski meidän saarnata kaikelle kansalle ja todistaa, että juuri hänet Jumala on asettanut elävien ja kuolleiden tuomariksi. Hänestä kaikki profeetat todistavat, että jokainen, joka uskoo häneen, saa hänen nimensä voimasta syntinsä anteeksi." Apostolien teot 10:42-43 (v. -92 Raamatun käännös)


"mutta Herran sana pysyy iankaikkisesti". Ja tämä on se sana, joka on teille ilosanomana julistettu." 1. Pietarin kirje 1:25 (vanhempi Raamatun käännös)Pietari puhui näissä kaikissa jakeissa! Ensin roomalaiselle Corneliukselle - joka oli sotilas - ja hänen kodissaan kuulemassa olleelle väelle.  Sitten kirjeessään lukijoille. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti