lauantai 6. tammikuuta 2024

Aamun punerrusta ikkunasta katsoin

 




Nyt on pakkasta - 30, mutta se oli jo tänä aamuna himpun verran vähempikin. Eilen oli enimmillään lukemat olleet aamulla - 35. Jospa se tästä vähitellen lämpenisi. Viikkoon ei olla kauppareissulle edes lähdetty. 







6 kommenttia:

  1. Jos jotain positiivistä pakkasesta sanoisi, niin kun ei ole pilviä niin aurinko on paistanut viikon joka päivä, vaikka se ei lämmitä, mutta on kaunista.Te olette tosi kauniiden lumisten maisemien keskellä. muutaman päivän päästä täällä on plus astetta, ei muutenkaan kovaa pakkasta täällä ole ollut n.20-22 astetta, kun on hyvin päällä voi käydä lenkillä koiran kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, olen samaa mieltä, että nyt on ollut ihan älyttömän kaunista! Nuo kuvat ei tuo sitä esiin edes. Kun eilen lähdin postilaatikolle, otin kännykän mukaan kameraksi, kun edelliseltä postinhakureissulta jäi mieleen se ihana kauneus ja harmitus, kun ei ollut kameraa mukana. Mutta en kyllä eilenkään mitään kuvia ottanut, oli liian kylmä ruveta näpräämään kameran kanssa.

      Poista
  2. Tässä Kirsti haluaa kirjoittaa. Tuli mieleeni että ajattelen sinun inspiroituvan lumisista puista ja auringon valosta!! Olet niistä tehnyt hyviä kuvia! Moni varmaankin näistä näkymistä inspiroituu, mutta harvempi tarttuu kynään ja väreihin. Toivotan sinulle hyvää jatkoa kuvien luomisen parissa !
    Olisi kiva jos kirjoittaisit minullekin jotain. Tykkään yhteydestä kanssasi! Terveisin Kirsti P.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet ihan oikeassa Kirsti arveluissasi. Innostun esim. juuri valon vaihteluista. Välillä yritän valokuvia niistä hetkistä saada, mutta aina ne eivät onnistu. No saatan sitten haluta kokeilla muulla tavoin saada kuvaa, eli piirustelemalla. Se kun muutenkin on niin mieluista puuhaa, jos vain on sopivan innostava aihe, ei liian vaikean tuntuinen. Aurinkoa sinulle Kirsti☀️ Minäpä pistän tuon kirjoitustoiveesi mieleeni❤️ T : Tuula

      Poista