tiistai 30. tammikuuta 2024

Palapeli

Palapelin etsimisestä pöydälle varaston kätköistä on meillä ollut puhetta. Jouluna saadun jo tein valmiiksi. Palapelin kokoileminen on verrattavissa johonkin vaikka ristikoiden täyttöön minulla, samalla tavoin kivaa väliaikaispuuhaa🙂



Kirkko on St. Sebastianin kirkko Ramsaussa. Tässä palapelissä oli sekin jännä juttu, että olin sen aiheesta piirustellut kuvan jo vuonna 2017. Silloin minulla oli ollut Lidlin mainos, jossa samaa maisemaa oli käytetty. Se oli peräti kahtena vuotena ainakin mainoksessa. Minäpä nyt sitten pöydälle oman piirustuksenikin kaivoin esille. Sitä aikanaan tehdessä sävelsin kirkon vierustoja vähän oman mielikuvitukseni mukaan. Osasyynä oli sekin, että mainoksesta ei kaikkea hyvin edes tekstien takia nähnyt, ja toisaalta en olisi osannut/jaksanut kaikkia yksityiskohtia ottaakaan tehdäkseni.


6 kommenttia:

  1. Palapelisi kuva on mahtava. On korkeuseroja ja värejä. Luonnon runsautta myös! Siinä on piirtämistä riittävästi. Kokoamisessa on mennyt aikaa, uskon näin. 1000 palaa on paljon.
    Meillä on ollut tuhannen palan pelejä. Saa pinnistää että kaikille paloille löytyy paikka. Tuosta tulee kaunis taulu seinälle. En jaksaisi ryhtyä enää siihen puuhaan.
    Piirustuksesi Ruutista on todella onnistunut! Pidän siitä kovasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota oli kyllä ilo koota. En pitänyt aluksi mitään kiirettä sen kanssa, kun se oli niin kivaa. Ihan lopussa tuli sitten tuntu, että johan sitä voisi pöydän muuhunkin käyttöön ottaa. No nyt pöydän onkin vallannut yhden tyttären ompelukset.🙂

      Poista
    2. Tuttu juttu. Pöytätila menetetään palapelin kanssa. Meillä sama kysymys. Ompelukset ovat hyvin tärkeää työtä. Mutta vaativat myös aikaa.

      Poista
    3. Jossain olen nähnyt kuvan sellaisesta palapelialustasta, jonka päällä sitä voi koota, mutta varsinkin se oli siinä kätevää, että palapelin voi siinä keskeneräisenä rullata odottamaan seuraavaa kokoilukertaa. Sellainen olisi kyllä kätevä olemassa, niin saisi pöydän vapaaksi hyvinkin nopeasti.

      Poista
  2. Palapelialustaa minäkin olen katsellut. Mahtaakohan sellaiseen mahtua myös irralliset palat odottamaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kyllä osaa sanoa, kun mulla ei ole sitä ollut. Mutta luulisin, että olisi suunniteltu niin sopivaksi.

      Poista