keskiviikko 3. tammikuuta 2024

Nyt näyttikin tulleen ruoasta ihan pöytäliinan väristä..:)

Vaikka ei ollut mitenkään tarkoitus niitä yhteen sovittaa. Huomasinpa vain, kun lautaseni kanssa hellan tyköä pöydän ääreen suunnistin. 



Mainittakoon ettei minulla ole olut minkäänlaista intoa ruoanlaittoon. Mutta nyt tuli tehtyä sentään tuo. Siinä oli maustamattomia kanasuikaleita, sipuli, 1 kasvisliemikuutio, vettä ehkä n. 7 dl, vähän pakasteherneitä sekä pakastemaissia,  sitten vielä  "enkelinhiuksia" eli vermiselli-pastaa ja aivan lopuksi, kun vielä emmin, että maistuukohan  sapuska miltään, niin tupsautin sinne maustepussista kurkumaa. Siitähän ruoka sai sitten väriäkin. Nyt oli täsmäsatsi, kaikki meni, pataan ei jäänyt mitään. Ja niin oli hyvä.

Noista "enkelinhiuksista' sen verran, että tykkään käyttää tuota nimitystä, jolla nuo ensiksi opin tuntemaan:)  Ne ovat kyllä käteviä käytössä. Ja riittoisia. Kypsymisaika vain 3 min., joten on tosi helppo lisätä johonkin ruokaan, jos näyttää siltä, että jotain tarvitsee vielä lisää. 




3 kommenttia:

  1. Näyttää herkulliselta. Minulle on ihan uusi tuote vermiselli pasta,pitää joskus
    katsoa löytyykö meidän kylän kaupoista. Siunausta sinulle!

    VastaaPoista
  2. Edellisen kommentin kirjoitti, sunrise41.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. Itseasiassa minunkin täytyy katsoa, löytyykö täältä kaupoista. En ollut itse ostanut tuota pussia, vaan tytär meillä käydessään oli tuonut sen. Ja hänen ruokaa tehdessään näin miten mainio tuote se on.

    VastaaPoista