perjantai 19. tammikuuta 2024

Tämä virkkuu... Muutama aalto lisää taas🌊



Virkkumallina kopio omasta piirustuksesta.



Tämä on jo niin kaukainen projektin aloitus, että mietin eilen, tuleekohan tämä koskaan valmiiksikaan...Vai käykö niin, että lapset joskus löytävät äitinsä tavaroista tämmöisenkin tekeleen, joka ei näköjään tullut valmiiksi😀 No tiedä sitä sitten, mutta nyt vaikuttaisi olevan taas vähän kiinnostusta tähän:) 

Samantapaisen työn sain joskus aiemmin valmiiksi: https://vaaranlaella.blogspot.com/2018/12/virkattu-kuva.html



10 kommenttia:

  1. Hei Tuula, meille on jaettu ja koko alueelle tiedote, minä päivinä kirjepostia jaetaan. Se päivä, jolloin kerroit lähettäneesi minulle postia, oli muistaakseni maanantai. Silloin oli juuri postinjakopäivä. Toivo kävi kaksi kertaa sinä päivänä postilaatikolla, mutta meille ei ollut tullut mitään. Tänään on taas postinjako päivä. Jos jotain postia on meille, se tulee iltapäivällä. Käydään myöhemmin tänään katsomassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Edellisen kirjoitti Kirsti

      Poista
    2. Meilläkin vuoroviikoin postinjakopäivät vaihtuu, välillä ma, ke, pe ja sitten ti, to. Joka viikko pähkäilen, että mitenhän se nyt milloinkin on. Ja meille posti tulee usein vasta illalla kun on jo pimeää lähteä laatikolle.

      Poista
  2. Ei ollut tänään postia laatikossamme. Olenkohan varmasti antanut sinulle oikean osoitteen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Terveisin Kirsti

      Poista
    2. Oletan että se vaan on niin tuskastuttavan hidasta. Katsotaan miten kauan tämä nyt kestänee.

      Poista
  3. Oletko virkannut aaltoja? En ole saanut sinulta hetkeen aikaan viestiä. Olen hieman huolissani! Toivottavasti voit hyvin!! Terveisin Kirsti!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, aaltoja olen koittanut virkkailla:) Älä ole huolissasi, jotenkin oli vain jäänyt huomaamatta, että oli kommentteja tullut.

      Poista
    2. Kiitos, helpottaa! Olin tosissaan huolissani!

      Poista