tiistai 27. elokuuta 2024

Alekahvia😊

Bongasin muutama päivä sitten Lieksan S-marketin kahvihyllyltä hyvällä alennuksella kahvipaketin. Alennusta oli muistaakseni peräti 52 %!  Normaali hinta paketille oli jotain 7 euron päälle, ja alennettuna oli kait 3,49 e.  Mutta hieman mietin, että kun sitä niin isolla alella myydään, niin onkohan se ihan kamalaa...? Sitä vain on tottunut vähän siihen, että aletuotteissa voi piillä joku juju. Joskus se voi olla tympeä maku, tms. 

Paketin kyljessä sanailtiin kaakaosta, ym. Olisin niiden  sanailujen takia saattanut jättää kahvin ottamatta, kun kuvittelin, että jos siihen on sotkettu kaakaota sekaan, niin se kahvin maku...🤔 Päätin sitten ottaa kuitenkin. Ja ihan ok oli maku, ihan normaalia pelkkää kahvia. Tässä ei mitään tympeän maun vikaa ei ollut. Parasta ennen päiväkin vasta marraskuulla. Olisin kyllä voinut vahvempanakin tämän keittää☕😊




4 kommenttia:

  1. Kahvia sitä kaipaa kun siihen on tottunut, kiva kun sait alennuksella :) t.sesse

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tuollaiset löydöt ilahduttaa:) Nytkin minulla kahvikuppi nenän edessä...:)

      Poista
  2. ohhoh! Haluaisimpa tuota kahvia!! Mieleeni tulee harvinaisuus!! Meillä on ollut Presidenttikahvia nimellä Rubiini! Vanhin poikamme pitää siitä erikoisen paljon, niin myös minä! Se oli myös tummaa paahtoa. Tämä teidän kahvinne on hyvin tummaa. kun siinä näyttää olevan 4. Onkohan kyseessä ollut jokin jalokivi-sarja?! Teidän kahvi on safiiri!! Onko ehkä uutuus? Toivottavasti se leviää muihinkin liikkeisiin!! Kahvitteluterveisin Kirsti!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kappas, sinullahan olikin jänniä tietoja noista kahveista! Tuon minun kahvini kanssa kävi niin, että kun seuraavan kerran olisin sitä ostanut, ei kaupassa sitä näkynyt enää ollenkaan! Eli varmaan se sen takia oli ollutkin niin isolla alennuksella, että oli poistumassa valikoimasta. Hyvää syksyä Kirsti, ja mukavia kahvihetkiä:)

      Poista