sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Kaksoiskekkereitä tässä pidetty

Eilen jo iltasella pidimme pientä juhlintaa  kaksoiskekkereinä isäinpäivän tiimoilta ja siihen yhdistettiin minun "vuottenvaihtumisjuhlintakin".


Lapset sitten lahjoivat meitä; saimme kortteja, karkkeja ja muutakin. Kakkupohjan tein minä ja tytär teki sen muuten ja koristeli sen.


Miksi sitten jo eilen juhlimmekin? Tänään nuorison on taas lähdettävä omilleen, joten eilisilta oli siten "ehjä".

Minun päiväni on oikeasti vasta huomenna. Minulla tulee silloin täyteen "riemukuplaikä".  Ai mikäkö?  No... jos olette katsoneet elokuvia Riemukuplasta; autosta, jonka kyljessä on numero, niin tiedätte:)  Sain nuorimman tekemänä sellaisen kortinkin, jossa on kyseinen ajopeli:)

Ja jännä juttu muuten, perjantaina, kun olimme kaupungilla, siellä näimme liikenteessä sellaisen nykymallisen, valkoisen kuplan, johon oli todellakin maalattu ne Riemukuplan raidat ja numero kylkeen! Liekö auton omistaja sitten oikein Riemukuplafani...

10 kommenttia:

 1. En ole katsonut riemukuplaa, mutta onnea sinulle, vaikken ikää tiedäkkään <3

  VastaaPoista
 2. Vuottenvaihtumisjuhla, ihana sana.:) Olen myös nähnyt täällä uuden kuplan raidoin ja numeroympyrällä. Toinen on vanhanmallinen ja siinä muistaakseni on se oikea numero. :)
  Tallapohjaan ja nappulat kaakkoon, varotaan varikolle joutumista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, sielläkin on sellainen huristellut:) Lieneeköhän niitä montakin semmoista jo olemassa. Juu, ei sinne varikolle mielellään joutuisi:)

   Poista
 3. Luin postauksiasi lokakuuhun asti. Kiitos ihanasta aamunavauksesta :) Mukavaa ja siunattua talvipäivää teille kaikille sinne Pohjos-Karjalaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun viihdyit:) Hauskaa päivää ja koko viikkoa sinne!

   Poista