perjantai 4. marraskuuta 2016

Kuulas pakkasaamu

Itseasiassa nämä kuvat ovat lokakuulta. Otettu silloin kun oli ensimmäinen pakkasaamu. Laitanpa näkyviin nämäkin, ennenkuin lumi oikein todenteolla peittää maat - ja kuvat.


 Oli kaunista ja kylmää... 

10 kommenttia:

 1. Kaunista. 😊 Meillä ei lunta ole, aamulla pakkasta -6.9.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Teillähän on sitten pakkasta enemmän kuin meillä! Meillä on nyt -2,6. Lunta on ollut usean päivän ajan silleen tomusokerityyppisesti... Mutta nyt siellä sataa taas lunta, joten jää nähtäväksi kuinka iltapuolella sitten on.

   Poista
 2. Onpa kauniita kuuraisia kuvia. Meillä on kevyt lumikerros maassa, pakkasta oli yöllä kolme astetta. - Mukavaa alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin sinne:) Yllättäen onkin tänään vähän aurinkokin pilkistänyt, vaikka aamulla uumoilin lunta tulevan enemmänkin. Lumisade kuitenkin lakkasi, joten sellainen "tomusokerikuorrutus" on maassa nytkin.

   Poista
 3. Kauniita kuvia! Meillä on nyt vähän lunta maassa, lämpötila juuri ja juuri nollan yläpuolella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Täälläkin vain semmoinen ohut valkaisukerros maassa. Aamulla tuli lunta, mutta sitten päivällä oli aurinkoakin nähtävissä. Kamalan kylmältä ulkona kyllä tuntui, kun oli niin pureva tuuli.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. :) Onneksi tuli otettua kamera mukaan sinä aamuna. Lähdin nimittäin vanhimman tyttären seuraksi kävelemään, hänen mennessään linja-autoa odottamaan.

   Poista
 5. Kauniita kuvia. Täällä on vain vähän lunta ja muutama pakkasaste. Hyvää pyhäinpäivän iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos; samoin sinne:) Ei täälläkään sitä lunta tullut sen enempää, vaikka aina välillä on jokunen höytyvä tullutkin. Pakkasta täällä on nyt vajaat 7 astetta.

   Poista