perjantai 3. helmikuuta 2017

Kauppamatkalla kuultuna

Kauppamatkalla isännän kanssa kuuntelimme Radio Deitä. Ensiksi korviini osui iki-ihana Heurekan "Sodan jälkeen haavat sidotaan".  Sitten oli vuorossa "Tule kotiin" -niminen kappale, jonka tekijä oli Mikko Harjunpää. Tuosta laulusta jäi mieleeni "...älä jää hämärään... tule kotiin puhutaan, tai ollaan hiljaa kahden vaan...". Sitten soi vielä englanninkielinen kappale: "When God paints" esittäjänä Alan Jackson.

En saa englanninkielisistä lauluista mitään tolkkua, mutta tykkäsin siitä noin muuten. Kysyin sitten isännältä vähän mitä sanoissa oli ja sain kuulla aiheen.  Ajatus Jumalasta taiteilijana  ei tietysti ole uusi, mutta en ole koskaan aiemmin tainnut ajatella sellaista mielikuvaa, että Hän istuisi jossain maalausteline edessään ja pensseli kädessään:)  Kuka rohkenisi silloin mennä arvostelemaan Hänen keskeneräistä työtään...

Laulun sanat löysin sitten netistäkin.
8 kommenttia:

 1. Minä olen kuullut suomen kielisen kappaleen missä Jumala istui piirtämään, olet ehkä itsekin kuullut sen: Kun mestari valmisti sut...tai jotain sellaista siinä sanotaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muista muuten kuulleeni. Olisi varmaan ihan hyvät sanat siinä:)

   Poista
  2. Löytyy Yuo Tubesta nimellä Mestaripiirros :)

   Poista
 2. Tuo Sessen mainitsema laulu tuli myös mieleeni. Oliko sama?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuuntelin kyllä pätkän siitä, mutta en osaa sanoa oliko sama.

   Poista
 3. Ihan sama tuli minullekin mieleen. - Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin sinulle sinne:) Varmaankin on sitten sama laulu kyseessä, koska jo monet sen ovat tunnistaneet. Itselleni tuntuivat molemmat olevan ennestään tuntemattomia.

   Poista