maanantai 18. syyskuuta 2017

Näetkö verkon?

Vähän heikosti minä sen ensin katajassa näin ja tuumin, että siitä on mahdoton saada kuvaa. Ensin en edes yrittänyt kameralla, vaan yritin piirtääkin sitä "pitsimallia". No, tuloshan oli kehno. Onneksi sitten kumminkin lähdin vielä myöhemmin kameran kanssa kokeilemaan. Kun aikani katajan ympärillä häärin ja sitä kiersin, niin sainhan mieleisiäni kuviakin. Paras on  vasta edessäpäin...Välillä kameran mielestä katajanoksat oli se pääkohde...Vaikka eihän niissä sinänsä mitää vikaa ole, niissäkään...


...mutta kun mielessä kumminkin oli ihan toisenlainen pääkohde.No, nyt alkaa kirkastua, se mikä pitikin!Näistä ihan oikeasti voisi saada ideaa pitsinvirkkuuseen.


Minulle tuli mieleen näistä verkoista tämä : "Minun silmäni katsovat alati Herraan, sillä hän päästää minun jalkani verkosta."  Psalmi 25:15 oli se kohta, jossa se on.


Kenties jotakuta ärsyttää, kun minulla aina välillä on täällä "tämmöistä".  Eivät ne kumminkaan kenenkään kiusaksi ole tarkoitettu, vaan minua itseäni ainakin lohdutttaa, kun tiedän, että on joku, joka voi päästää ihmisen vaikka minkälaisesta  ryteiköstä tahansa. Se joku on Jumala, Luojamme, Vapahtajamme, Taivaallinen Isämme!

Oiken hyvää maanantaita - ja koko viikkoa sinulle!


12 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia!! Mukavaa alkavaa viikkoa sinne♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Onneksi rupesin kuitenkin kiertelemään sitä katajaa sen kameran kanssa.

   Poista
 2. You took an amazing pictures!!!! You captured the perfect moments of our coming Autumn. Thanks for sharing.
  Henry

  VastaaPoista
 3. On nuo verkot tosiaan hyvin taidokkaita ... ja kuvauksellisiakin. Mukavaa viikkoa sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niitä ole varhaisempina vuosina niin tullut katseltuakaan, mutta nyt aika tarkkaankin olen niitä tuijotellut:)

   Poista
 4. Mahtavaa pitsiä! Hienosti sait kuvattua, katajat ovat myös nättejä kuvissasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitsiä, jossa vielä on paljon pieniä helmiäkin:)

   Poista
 5. Hyvät kuvat sait jälleen. Minäkin yritin seittiä kuvat joku ilta kun tulin uimasta. En saanut lainkaan hyvää kuvaa. Pitäis yrittää aamukasteen aikana uudelleen. Ei raamatunlauseet häiritse, lohtua ja turvaa ne antavat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Niitä on kyllä melkoisen hankala saada kuvaa, mutta just silloin voi onnistaa, kun on aamukaste. Niin oli nuokin hävinneet näkyvistä, kun oli menty muutama tunti eteenpäin.

   Poista
 6. Hienot kuvat ja hyvä sananpaikkakin! Mukavaa loppuviikkoa :)

  VastaaPoista