perjantai 8. syyskuuta 2017

Vaatepiirustuksia

Meni puolisen vuotta, etten yhtään vaatekuvaa piirtänyt. Näitä edeltävä oli se kaarnanpalasta ideansa saanut tanssiaismekko. Mutta elokuussa syntyi taas jotain.


Tuossa yllä kuvan alla lukee: "Mistä idea: Vuoteessani katselin lattialla lojuvaa kasaa, jossa pilkisti jotain viininpunaista ja valkoista, ikäänkuin mekon yläosaa... Aamulla totesin katselleeni gollegetakkia, jossa ne värit:)"


Allaolevan kuvan mukainen asuhan puolestaan oli jo vaateblogissani esilläkin. Piirroskuvan mukaista poseeraustakin kokeilin, mutta en sitten sitä laittanut sinne blogiin kuitenkaan. Tämä kuva syntyi siis ennen sitä mainittua juttua.Mistä lie seuraava idea päähän pälkähtänyt, mutta  "Aamuisen mielikuvan pohjalta"  se tuli piirrettyä. Tuo mekon malli kaiketi on saanut vinkkiä yhdestä keväällä ihan kaavalla tekemästäni, joka on yhä hieman kesken.Ja paria uusinta asupiirrosta ei ole vielä kamerasta ajettu tänne koneellekaan. Ovat syyskuun aikaansaannoksia ja hieman talvisempia kuin ylläolevat, joten senkin puoleen sopivat aivan hyvin myöhemmin jätettäväksi:)

10 kommenttia:

 1. Olet taitava piirtämään, ihailtavaa, sillä itseltäni onnistuu vain tikku-ukkojen piirtäminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina välillä on pitkiä aikoja, joskus ollut vuosiakin välillä, etten ole piirtänyt mitään, mutta nyt on tullut taas vähän sitäkin tehtyä:)

   Poista
 2. Olet hyvä piirtämään ja oikein "muotisuunnittelija" :) Hienoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku niissä vaatteissa vaan kiehtoo - ja toisinaan on kiva piirtääkin:)

   Poista
 3. Olet hyvä piirtämään, tosi hienoja töitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa hommaa välillä kun tulee joku idea:)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Olisi kiva kun joskus joku toteutuisi oikein käytännössäkin:)

   Poista
 5. Oi miten hienoja😍👌Sinulla on kyllä taito hyppysissä❤👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaatteet on jotenkin sellainen asia, joka kiiinostaa:)

   Poista