maanantai 25. syyskuuta 2017

Tie auki!Tämänaaamuista. Taksia tultiin odottamaan ja tielle oli ilmaantunut yön aikana este. Illalla kun tulin yhdestä tilaisuudesta, näin että tuo oli jotenkin kaarella tien yli. Ihmettelin, että onko se ennenkin ollut muka niin. No, ei varmaankaan. Päätin  yrittää poistaa esteen auton tieltä. Tuuppasin puuta ojaan ja yritin talloakin sitä matalammalle, että se pysyisi siellä. Sitten kun nousin ojan puolelta, auto tulikin.


Minulla oli sumuisen sään takia kamera matkassa. Kun lähdin puun siirtoon, sanoin tytöille, että voivat vaikka ottaa kuvankin.

No, sitten kun olin tullut takaisin kotiin, rupesin tähän hommaan. Olin saanut otsikon kirjoitettua, kun toinen neito laittoi tekstaria taksista, että heillä onkin tänään marjanpoimintareissu ja heiltä unohtui kumisaappaat ja kipot. Niitä vielä lähdin viemään koululle.

Ja nyt olen sitten palannut siltäkin reissulta. Olipa "sypäkkä" aamu:)12 kommenttia:

 1. No niin, aamut ovat kovin vaihtelevia. Kiva kun sinulla sattui olemaan kamera mukana, hienoja kuvia usvaisesta aamusta. Mukavaa maanantaipäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin sinulle:) Ei sitä tosiaan tiedä, mitä milloinkin aamu, tai koko päivä, tullessaan tuo.

   Poista
 2. Usvakin on kaunis!
  Aamulla kuvasin aurinkoa ja usvaa...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Minua vähän harmitti, kun en ottanut kameraa siihenkin reissuun, kun siellä koululla kävin. Olisin takaisin tullessani saanut hienoja kuvia sumuiselta pellolta, kun sumun takaa vielä aurinkokin paistoi.

   Poista
 3. Ei sitä koskaan tiedä mitä päivän aikana vastaan tulee:) Upea oli täälläkin suunnalla aamu kun aurinko paistoi ja usva oli vallannut pellot♥ Mukavaa alkanutta viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaista upeaa oli täälläkinpäin aamulla:) Ja äsken lähdin ulos, kun huomasin, että tuossa läheisessä rotkossa oli jo sumu noussut. Siellä kallioiden päällä oli hieman omituinenkin tunnelma, kun ei nähnyt toiselle puolelle juuri lainkaan.

   Poista
 4. Ihana utuinen aamu, jotenkin rauhallinen tunnelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaa olla luvassa samanlaista tänäkin aamuna:) Sillä vaikka vielä on melkoisen pimeä (klo 6.30), näkyy tuolla metsässä kuitenkin männnynrunkojen välissä jälleen harmaa häämötys.

   Poista
 5. Hyvin sait syrjään. Kauniita kuvia, täällä on ollut myös sumusia asmuja ja iltoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain syrjään, mutta mietin, että pysyykö se siellä. Yritin yhden kannonpätkän taaksekin sitä saada, ja sainkin, mutta se jäi liikaa jännitteelle. Jos se sieltä olisi pongahtanut takaisin, se ei olisi ollut hyvä. Onhan tuo nyt näkynyt tuolla ojan puolella pysyvän. Täälläkin on ollut joka päivä nyt sumua. Siitä tulee jännä tunnelma. Joskus kun on oikein paljon, ihan epätodellinen.

   Poista
 6. Ajeltiinkin tuon puun ohi yks päivä, silloin se oli kaareva,mikähän se sit noin taivutti.
  tarkoitus olisi mennä nyt sit asemalta höyryveturin kyytiin jos mahtuu,
  tämän päivän lieksan lehdessä oli ottamani kuva kaarisillasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen tuon puun taipumiseen ja kaatumiseenkin sitten olleen siinä, kun metsäkoneet ympärillä olivat hääränneet. Usein sen jälkeen kaatuu jonkin verran puita. Minäkin mielittelin höyryveturin kyytiin, mutta se ei nyt ole mahdollista. Ajattelin, että olisi kiva jos voisi ihan jossain vanhassa asussa ja vanha matkalaukku kädessä sen vaikka toteuttaa. Kaarisiltaa katselin muutama päivä sitten, kun menimme kauppaan. Oli sumuista ja tyyntä ja kaarisilta kuvastui kauniisti veteen. Olin vähän harmissani, ettei ollut kamera mukana, mutta tuskin sitä kumminkaan olisi silloin tullut pysähdyttyä siihen kuvaan ottamaan, vaikka olisi ollutkin. Sillalla kävelijänä varmaankin tulisi kuvia otettuakin.

   Poista