tiistai 20. maaliskuuta 2018

"Missä on Turre?"

Tuommoinen otsikon kysymys minulle esitettiin joskus joulukuussa. Vastasin, että "Mikä on Turre?" Tiesin, että joku lelukoira tietysti, mutta enhän minä muista mikä nimi milläkin on. Sain sitten kuulla selostuksen "Turren" ulkonäöstä.

Minulle tuli kuitenkin mieleen ystäväni koira, Turre, joka hänellä oli kauan sitten. Turrella oli kaverikin, nimeltään Odette, ja se oli minun koirani.

Turre ja Odette


Turre ja Odette olivat hyvin erikokoisia, mutta tulivat varsin hyvin toimeen keskenään.


Retkellä koirien kanssaKun kerroin mietteistäni lapsille, sain kuulla, että on heillä leikeissään Odettekin. Niilläkin on kokoeroa, mutta se on toisinpäin, kuin oikeilla koirilla aikanaan. Ja ihan erinäköisiäkin ne leikkikoirat ovat.


Mutta tähän vielä muutama kuva, jotka ystäväni hyvinkin tunnistaa:)

Ja alla vielä suosikkikuvani Turresta:)

Turre kotitanhuvillaan

---
Minun piti tehdä tämä juttu jo heti silloin, kun Turre tuli puheeksi, mutta en löytänyt silloin näitä kuvia.


8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Turre ja toinen koiruli olivat 70- ja 80-lukulaisia:)

   Poista
 2. Suloiset kaverukset❤ Koirien leikkiä on mukava seurata:) Meidän herra karvamadon paras ystävä on kissa:) että kylläpä vaan kissa ja koirakin voivat tulla hyvin toimeen:) Mukavaa viikkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa viikkoa sinnekin:) Se on kivaa, että kissat ja koirat tosiaan voi olla kaveruksia, vaikka ne usein esitetään toisilleen "kissoina ja koirina":)

   Poista
 3. Oi ihana.Ne olivat kivat koirat ja hauskaa meillä aina oli. Oli kova paikka soittaa eläinlääkärille ja se hetki kun piti ääneen sanoa mihin luvan Turren hoidossa antaa. Siihen Turre nukkui minun syliini kuistin lattialle. Vieläkin vuorenkilvet kasvaa vanhalla telttapaikallamme johon Turre haudattiin. Monestihan ne koirat meidän kanssa telttaili. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi ollut aika tylsää, jos meidän koirat ei olisi olleet kavereita keskenään:) Harmi, ettei pysty muistamaan, millaista oli, kun ne tutustuivat toisiinsa. Kyllä lemmikistä luopuminen voi olla kova paikka, tapahtuu se sitten miten tahansa.

   Poista