torstai 15. maaliskuuta 2018

Talven valta

Talvi on vielä voimissaan. Kymmenen asteen pakkasessa ja jäätävässä tuulen viimassa paleltuvat äkkiä näpit ja naamat.  Silti hääräsin ulkona muutaman kuvan kanssa.

Jos kuvani näyttävätkin kummallisilta, niin kokeilin kameran antamia mahdollisuuksia. Olisin pidempäänkin ulkona sen kanssa touhunnut, mutta ei voinut. Piti välillä yrittää  lämmitellä jäistä kuvakättä.
Kun tuuli pöllyttää lunta metsän puista, se näyttää kivalta puiden välissä mennessään. En ihan ehtinyt sen mukaan, se on jo karkaamassa kuvan oikeaan laitaan...


Jäätävästä säästä huolimatta, tämä aamu oli aurinkoinen. Ja samalla ensimmäinen,  jolloin saattoi ihailla itse auringon kultaista kehrääkin puiden latvojen välissä,  eikä pelkästään  sen lähettämiä säteitä puiden latvoihin. Talven valta murtuu pian!10 kommenttia:

 1. Onpas vielä lunta. Kaunista. Meillä satoi vettä ja nyt taas pakastui, joten jalkakäytävät ovat yhtä jääröpöä. Kävelen kuin pingviini siis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä lumi kaunistaa. Vesisade ja sellaiset jäiset kulkuväylät ei kyllä ole kivoja, vaikka lämmin sää sitä olisikin.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tänään ei satanut lunta niinkuin edellisinä päivinä, joten oli kiva vaihteeksi ottaa kamerakin mukaan.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Nyt alkaa olla aurinkoisia päiviä, niin tekee mieli kuviakin taas ottaa.

   Poista
 4. Upeita talvisia kuvia! Aurinko tuntuu jo lämmittävän pakkaskelilläkin eli sieltä se kevät vähitellen tulee.:) Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin sinulle:) Kivaa sekin, kun illalla sai vielä nauttia auringonsäteistä puiden rungoilla. Ja vielä myöhempään kauniista auringonlaskusta.

   Poista
 5. Onpa teillä paljon lunta. Täällä satoi tiistaina ja keskiviikkona lunta enhä 10 cm ja 5 cm. Noista kuvista tuli kotitie mieleen. Muistatko sen mutkan meille tultaessa, jossa oikealla jää se mäenrinne tien ja nevanväliin josta haettiin puolukoita. Sen jälkeen on meidän metsätie ja sitten se oja. Ihan kuin siitä olis 70-luvun kuvat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa hauska kun tuli niin samanlaista kuviin:) Vaikka minulla on muistkuvia tiestä, niin joitakin kohtia en pysty tarkkaan saamaan mieleeni. Mutkan saan päähäni ja mielestäni sen kohdan, jossa neva oli lähellä, mutta itse rinnettä en saa enää oikein sieluni silmiin. Muutoin olen kyllä välillä ajatellut tätä meidän tietä kovin samankaltaisena kuin se teidän tie:)

   Poista