tiistai 10. heinäkuuta 2018

Mielikuvapiirustelija - "Viinitarhaa ja villimarjoja"

Olen sellainen mielikuvapiirustelija. Ei vain nähdystä, vaan jostain puhutusta tai luetusta voi tulla jokin kuva mieleen, jonka haluaisin paperille. Lopputulos on  kylläkin aina ihan erilainen, kuin se mitä tahtoi ja yritti, mutta silti  se voi olla jollakin tavoin itseä  tyydyttävä.


Viinitarhaa... ja villimarjoja. 


Alunperin kuvan ajatus lähti liikkeelle luettuani Jesajan lukua 5.  Siinä puhuttiin viinitarhasta ja villimarjoista. Kansa sai kuulla siinä kovia sanoja.


Mutta vaikeiden vaiheiden jälkeen oli luvassa sitä, että sortumat ja luhistumat korjataan ja istutetaan jälleen viinitarhoja. (Jeremia 31 ja Aamos 9)


12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Saa samalla väritystehtävän kun piirtää:)

   Poista
 2. Jostain syystä tästä tuli minulle mieleen Thaimaan pelastusoperaatio. Aluksi tilanne oli paha, toivo luhistui, mutta nyt elämä voittaa. Olen tänään erityisen kiitollinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta, tosiaan... kun tarkemmin ajattelee, niin tuleekin:) Olen myös kovasti seuraillut sitä asiaa ja on tosi ihanaa, että heidät kaikki saatiin sieltä ulos!

   Poista
 3. Hieno kuva, olet kyllä todella taitava käsistäsi♥ Kauniita kesäpäiviä♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on rentouttavaa puuhaa, kunhan ei liikoja lopputulokselta vaadi:) Kauniita kesäpäiviä sinnekin! Ihanaa, että nyt onkin saatu nauttia auringosta ja lämmöstä.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Nyt on tullut taas aika paljon piirusteltua:)

   Poista
 5. Hei voitit blogini arpajaisissa kirjapalkinnon. Laittaisitko yhteistietosi blogini sähköpostiin: paleredrose@yahoo.com niin pääsen postittelemaan. Onnea, onnea! -Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, miten kiva:) Isäntä laittoi minulle eilenillalla lastenleirille viestiä, että voitto on osunut kohdalle. Laitan sähköpostia.

   Poista