tiistai 31. heinäkuuta 2018

Tapahtui "Kenkäsolassa"...

Mitä siellä tapahtui? En kyllä tiedä, mutta ilmiselvästi jotain villin lännen juttuja se oli. Näyttäisi yksi juoksevan karkuun ainakin. Toinen kyttää tuolla kalliolla ja viittoilee kavereitaan lähemmäksi selkänsä takaa.





Tämä oli eilen yht'äkkinen päähänpisto piirrettäväksi. Istahdin hetkeksi sohvalle. Nuorimmalla pyöri joku lasten heppakuva ja siinä oli meneillään kohtaus, jossa hevosvaras jahtasi karkuun juoksevaa pikkupoikaa. Silmäni rekisteröivät sen paikan, josta poika juoksi. Sehän näytti olevan varrellisen kengän muotoinen... No, aika äkkiä minun piti siirtyä kokeilemaan, saanko jotain samantapaista aikaiseksi. Vähän sinnepäin, mutta tapahtumien henkilöt ja "tarina" on kai vaihtunut johonkin ihan muuhun, kun tässä kumminkin on aikuisia henkilöitä.  Kenkäsolan keksin paikan nimeksi itse.

...

Ja tänään näyttäisi joku kiitävän halki autiomaan... Lieköhän tuo se eilinen pakoon juokseva, vai joku takaa-ajajista? Mutta jos se on takaa-ajettava, mistä lie saanut hevosen? Jää nähtäväksi selviääkö juttu.




Tähän sain aiheen tänään kauppamatkalla. Olimme lähellä kotia hiekkatietä ajamassa, kun totesimme jonkun juuri äsken menneen siitä autolla, pölypilvestä päätellen. Mielikuvitukseni loihti siinä samassa ideaa siitä, että edessä menisi kovaa vauhtia hevonen ratsastajineen. Lännen asuissa tietenkin. Lisäsin tähän aamulla laittamaani juttuun, kun näytti sopivan aiheeseen:)


-----
Kun eilen keittiön pöydän ääressä tuota ylintä kuvaa puuhastelin, tuli isäntä nappaamaan touhustani kuvan.



Tekisin paljon mieluummin tämmöistä, kuin laittaisin ruokaa... Mutta nyt kun justiinsa sain tuon toisen kuvan valmiiksi, niin ehkä se ruoanlaittokin nyt huvittaa vähän paremmin. Täytyy katsoa mitä sitä rupeaisi tekemään.



6 kommenttia:

  1. Kyllä sitä monesti tekee mieluummin muuta, kuin sitä mitä on "pakko" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, näin on:) Mutta niinpä vain rupesin tosiaan ruoalaittoon tuon homman jälkeen:)

      Poista
  2. Ihanat kuvat, sinulla on kyllä niin taito hyppysissä:)♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Nyt on näköjään sellainen vaihe, että mielikuvitus askartelee monenlaisissa ja niitä sitten yrittää paperillekin saada.

      Poista