maanantai 9. heinäkuuta 2018

"Rukousvastaus", jota ei taidettu osata edes pyytää...

Olin haikaillut sellaisten kenkien perään,
  • joilla olisi hyvä kävellä
  • jotka voisi ilman nauhoja tai tarroja sujauttaa jalkaan
  • jotka sopisivat monenlaisiin vaatetuksiin, niin housujen kuin hameenkin kanssa.

Sellaiset oli mielessäni ollut toive. En muista, olinko sitä muotoillut edes rukoukseksi mielessäni, mutta vastaus kumminkin tuli! Sain sellaiset kengät, lahjana Jumalalta ja siltä ihmiseltä, joka ne minulle antoi.  Totesinkin hänelle, että ne ovat niinkuin rukousvastaus, vaikka en muista osasinko niitä edes pyytää. Sain vieläpä enemmänkin, sillä sain myös nilkkurit. Ja kengille oli käyttöä heti seuraavana päivänä, kun oli monen tunnin kävelyt nuorempien perässä huvipuistossa...:)  Ja jos minulla siellä olisi ollut ne kengät, jotka kotoa lähtiessäni mukaani otin, en olisi voinut siellä niin pitkään kävellä, kuin nyt käveltyä tuli.  Nilkkureitakin olen ehtinyt jo käytännössä kokeilla ja hyviksi todeta.




---
Mutta asiasta toiseen. Jotkut uutiset saavat mielessä enemmän sijaa kuin toiset. Minun mielessäni on viime päivinä pyörinyt kovasti ne luolapojat valmentajansa kanssa. Osansa siihen miettimiseeni on varmaan silläkin, että iältään he ovat sitä, mitä omatkin lapseni ovat...  Niinpä on tullut rukouksia  huokailtua tuonkin asian johdosta... Olisi ihanaa, jos kaikki saataisiin sieltä omaistensa ja läheistensä iloksi takaisin. Mitenkähän  mahtaa tuollainen kokemus vaikuttaa heidän myöhempään elämäänsä.




Ja vielä asiasta kolmanteenkin. Ostin muutamia päiviä sitten matkalta öljypastellivärit. Olen joskus ennenkin niitä kokeillut, enkä ole tykännyt. Nytkin meinasin heti alussa hermostua niiden sotkevuuteen ja muutenkin. En edes oikeastaan tiedä, onko niiden käytössä jotain niksejä, jotka minun olisi hyvä tietää. Tajusin kumminkin, että parempi jälki tulee, kun väriä on monta kerrosta päällekkkäin. Kuvaa tehdessäni ajattelin täkäläisiä vaaroja ja auringonlaskua. Mutta nyt minulle tulee siitäkin mieleen ne luolassa olevat pojat... 


Toisenkin kuvan olen jo noilla väreillä pykännyt. Siihen sain idean mieluisesta näkymästä keittiön ikkunasta. Vaikkakin ikinähän valmiit tuotokset eivät odotuksia ja aiottua vastaa. Mutta se on jo hyvä, kun roskiinheittokynnyksen ylittää:)




Tällainen sekalainen keitos tänään... Hyvää viikkoa itsekullekin!


6 kommenttia:

  1. Joskus Jumala vastaa ihmeellisellä tavalla ja tulee rukousvastaus yllättävällä
    tavalla,olen itsekin sen kokenut ettei muista olisiko rukoillut tai vain ajatellut jotain ja niin on saanut vastauksen.
    Ne luolassa olevat pojat ovat olleet myös mielessäni ja olen rukoillut että ne
    pojat pääsisivät turvallisesti sieltä pois. Hyvää alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntuu hienolta, että Jumala huomioi sellaisiakin asioita, jotka eivät ihan elintärkeitä ole, mutta kivoja kuitenkin olemassa:) Luolapoikien asiaa on tänäänkin tullut ahkerasti seurattua. Vielä kun loputkin saataisiin turvallisesti pois sieltä ja niin ettei kenellekään pelastustöissäkään mitään pahaa enää tapahtuisi. Hyvää viikkoa sinullekin Pirre!

      Poista
  2. kyllä luolapoikien ja heidän perheiden puolesta tuli rukoiltuun. Meitä oli varmasti paljon ja nythän pojat on luolasta pois. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan tosiaan eri puolilla maapalloa monet rukoili heidän puolestaan. Ja totesipa se yksi suomalainen pelastaja sen kaiken jälkeen, "että joku oli siinä heidän puolellaan". Jotenkin tuohon tapaan. Hän oli kai ollut siinä ihan viimeisiä joka luolasta ulos tuli, siinä kun vielä meinasi hullusti käydä, kun luola alkoikin pumppujen pettäessä äkisti täyttyä vedellä.

      Poista
  3. Minustakin olisi ihana osata käyttää öljypastelleja! Niistä tulee niin mehukas jälki.
    Toivottavasti luolapojat vielä löytävät todellisen pelastajansa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti tosiaan löytävät!
      Se minuakin noissa öljypastelleissa on kiinnostanut, kun on katsellut joskus niillä tehtyjä töitä, että värit on niin vahvat ja mukavasti yhteen sulautuvat:)

      Poista