lauantai 25. tammikuuta 2020

Muistatko vielä sen virren?

Haluan tässä antaa sinulle yhden linkkivinkin, jossa voit vaikkapa kuunnella sen unohtuneen lapsuutesi suosikkivirren. Kyseessä on virsikirja.fi - virsikirja verkossa. Löydät sieltä virsien nuotit ja sanat. Ja mikä parasta:  virsistä saa kuunneltua ensimmäisen säkeistön! Nyt on helppo oppia uusiakin virsiä, jos nuoteista ei siinä asiassa ole apua. Tässä taannoin kuuntelin tuolta montakin  virttä ihan ilokseni. Ne ovat siellä kauniisti ja selvästi laulettuina.

Kun olet vaikkapa numerolla (muitakin hakumahdollisuuksia on) hakenut jonkun virren, siihen tulee esiin ensin sanat nuotteineen ensimmäisestä säkeistöstä. Alempana on muitten säkeistöjen sanat sekä sivussa painikkeet, joissa myös se kuuntelumahdollisuus. Useimmat virret ovat kuunneltavissa, mutta joitakin on, joissa ei kuuntelumahdollisuutta ole.

Tässä esimerkiksi virsi 25.

Virsikirja.fi - virsikirja verkossa




Hyviä kuunteluhetkiä:)


2 kommenttia:

  1. Minulle on tuttu tuo virsikirja.fi,muuta nyt vasta huomasin että voi myös kuunnella virren ensimmäistä säkeistöä,kiitos vinkostä.
    Minulle on virret tärkeitä ja kuuntelen niitä omaksi iloksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kuuntelumahdollisuus on kyllä tosi hyvä! Kun löysin sen, kuuntelin innoissani monen virren sävelet heti kerralla:)

      Poista