maanantai 6. tammikuuta 2020

Vielä voi katsoa jouluisen elokuvan

Nyt on loppiainen, mutta vielä on aikaa katsoa usein joulun aikaan Yle Areenassa esitettävä  jouluinen elokuva: Ihmeellinen elämä. Katseluaikaa näkyi olevan jäljellä 17 päivää. Areenasta pääsee jokainen ilman kirjautumisia ja salasanoja katsomaan elokuvia yms.

Kyseinen elokuva on  mustavalkoinen. Onhan se vanha, vuodelta 1946.  Jos vain maltat katsoa sen loppuun asti, saatat nähdä omankin elämäsi hieman eri silmin elokuvan katsomisen jälkeen:) Elokuvan "juju", ja paras osa, on elokuvan lopussa, joten jos katsot, katso loppuun asti...

Meillä on tämä kotona dvd:llä. Pari kertaa on tänäkin jouluaikana tullut jo se katsottua:)


8 kommenttia:

  1. Tyttäreni sanoi että hän katsoo joka joulu tuon elokuvan aina, mikä on tullut joka joulu, minä katsoin vain lopun,sillä se tuntui yksinkertaiselta ja pitkältä, itse tykkään katsoa sellaisia elokuvia jotka on tosipohjaisia, niitä on joitakin tullut silloin tällöin, nyt jouluna alfalta tuli Raamatun evankeliumeista muutama elokuva.
    Täällä evankeliumitalo näyttää joka perjantai Raamatullisia ja tosipohjaisia elokuvia ilman pääsymaksua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä tykkään kovasti tuosta elokuvsta, kuten myös Raamatun henkilöistä tehdyistä:) Vau, millainen hieno mahdollisuus siellä onkin nähdä hyviä elokuvia!

      Poista
  2. Tänä jouluna katsoin tuon eka kertaa Kokonaan. Ennen olen katsonut vaan loppupuolen, siitä asti kun hyppäsi sinne mereen. No onhan se loppu ihan sykähdyttävä :)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä muistan, kun meille tuli tuon kuvan dvd, ja ekaa kertaa rupesin kuvaa katsomaan, ajattelin ensin, että mikähän tääkin oikein on... Mutta tuosta on tullut minulle todella mieluinen elokuva:)

      Poista
  3. Hieno elokuva! Kuuluu ehdottomasti jouluumme. - Mukavaa tammikuun jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on minustakin aivan ihana:) Mukavaa tammikuuta teille sinne myös!

      Poista
  4. Olen nähnyt tuon elokuvan loppukohtauksen lukuisia kertoja, mutta en kertaakaan koko elokuvaa. Tuleekohan se joka joulu siihen aikaan, kun olen valmistelemassa joulupöytää? Kiitos tiedosta, nyt voisin katsoa kerrankin sen kokonaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se voi tosiaan olla niin, että aika on just silleen aina:) Vielä näkyy onneksi Areenassa tuo. Oli 11 pv katseluaikaa jäljellä kun äsken katsoin.

      Poista