perjantai 10. tammikuuta 2020

Käsitöitä: neulottu vaaramaisema

Vaaramaisemat ovat kai tulleet suosikkimaisemikseni jäädäkseen. Laitoin lokakuussa jämälangan kanssa puikot heilumaan ja "kudoin" pienen neuletilkun. Kun en sille muuta käyttöä keksinyt, laitoin sen ensihätään yhden huiveista tehdyn liivin selkämykseen. Se on helppo ottaa siitä poiskin, jos parempi paikka löytyy tai kyllästyn sitä siinä pitämään.

























Kettutilkkuhan oli jutunaiheena jo aiemmin.  Siinäkin vaaramaisema. Näitten tilkkujen tekeminen oli ihan hauskaa. Ei tarvinnut ohjeita seurailla, antoi vain mielikuvituksen viedä.




Sininen neuleliivi sopii varsin hyvin farkkumekon kanssa, johon taannoin pykäsin  joustavammat hihat. Joustavien hihojen ansiosta mekosta on tullut huomattavasti aiempaa käytettävämpi. Tässä kuva mekosta ennen joustavia hihoja.


6 kommenttia:

  1. Sinä olet varsinainen tuunaaja, sulta ei ideat lopu, kun katselee noita sun tuunauksia <3 Mulla ei niinkään tule tuunaus-ideoita, siksi mieluiten ostan kirpparilta vaatteet valmiiksi sopivina :) Mukavaa päivää uuden vaaramaisema- neulonnan parissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) No välillä tulee ideoita, välillä menee pitkähköt ajat, ettei mitään keksi. Tänään ei ehkä neulota, kun leikkasin äsken siitä muutama päivä sitten ostamastani ruskeapohjaisesta kankaasta hameen kappaleet. Mutta kangas ei ehkä ollut kovin hyvä ostos, sillä aloittaessani huomasin kankaassa joitakin silmäpakoja, joita en ollut lainkaan havainnut aiemmin. No, sai siitä silti hameem leikattua. Mutta mietin vain, että jos niitä tulee hameeseenkin kovin helposti... Pitänee vaan ottaa tuo hameompelu nyt harjoituskappaleena käytännöllisempää kangasta odotellessa.

      Poista
  2. Kauniita tilkkuja. Hyvää viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
  3. Hienot! :) T: Villasukkavihulainen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Mukavia tehtäviä tuollaiset, kun ei tarvi mitään ohjeita seurata.

      Poista