tiistai 6. lokakuuta 2020

Jotain eilisiltä

Muistatko 80-luvulta sellaista sarjaa, kuin "Enkeli maantiellä"? Sitä tuli televisiosta  silloin. Tykkäsin sarjasta. Siinä tuo ihmisen näköinen enkeli auttoi ihmisiä monissa tilanteissa. Eilen illalla katsoimme pitkästä aikaa yhden osan kyseisestä sarjasta, joka meillä on dvd:llä. Sitä en enää muista, mistä se saatiin tilattua, mutta tytär sen jostain onnistui löytämään. Sitä ei suomenkielisenä saanut, vaan on englanninkielinen. Olen sitä minäkin katsonut, vaikka suuri osa jää tietysti puheesta käsittämättä, vaikka englanninkielinen tekstityskin on. Mutta jotain sentään juonesta on perillä. Tällä kertaa siinä oli mm. toive, että käsikirjoitus, joka taivaasta oli lähtöisin, olisi haluttu muuttaa enemmän oman mielen mukaiseksi. Enkeliltä kysyttiin sitä mahdollisuutta, mutta siinä mentiin kuitenkin taivaasta lähtöisin olevan käsikirjoituksen mukaan. 

Kirjoitin toiseen blogiini tekstin, kun aamulla tuli mieleen tuo alla oleva jae. Ja siitä eilen katsotusta sarjastakin tuli aineksia siihen juttuun. Jutun näkee halutessaan alla olevasta linkistä.


 
"Sillä mitä se hyödyttää ihmistä, vaikka hän voittaisi omaksensa koko maailman, mutta saisi vahingon sielullensa?" Mark. 8:36


Ja tässä vielä vähän lehtisateen jälkiä. Muutama päivä sitten kuvattu. Nyt ei enää kovinkaan paljon ole tällaista sadetta jäljellä, kun suurin osa lehdistä on jo maassa. Mutta on hauskan näköistä vähän aikaa, kun maa on peitetty lehdillä.





6 kommenttia:

  1. Ihana tuo leikkimökki! Täällä on vielä aika paljon lehtiä puissa, mutta toki osa jo maassakin. Minä en ainakaan muista tuota sarjaa, vaikka ensin tuntui tuo nimi tutulta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo mökki on kyllä oikea silmänilo sekin:) Mullakaan ei ole tuosta sarjasta niinkään jäänyt mieleen jaksoista mitään, mutta se kylläkin, että tykkäsin sitä sarjaa katsoa.

      Poista
  2. Juu muistan kun katsoin sitä sarjaa aikoinaan, olen kaivannut sitä että tulisi uudestaan, nyt kun pienitalo preeriallakin tulee, jossa on Michael Landon, joka myös on ollut tekemässä molempia sarjoja, nyt Michaelin poika ohjaa "sydämen kutsumus" sarjaa, lämminhenkinen sarja tulee tv1 klo.17 joka päivä.
    Meillä taas on vaahteran lehdet peittäneet maan, en ole vielä lakaissut, sit kun kaikki tippuu.Nyt sataa pitkästä aikaa,rakastan myös vesisadetta,niinkuin aurinkoakin, kaikki päivät on hyviä, kun ne kiitollisuudella vastaan ottaa, tänä aamuna koin valtavaa kiitollisuutta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on Landon kaikissa noissa, 80-lukulaisissa vanhempi ja nuorempi tässä uusimmassa. Poika isänsä jäljilla kulkee:) Harmi että tuo Sydämen kutsumus on aina vain muutaman päivän katsottavissa, taitaa olla vain vajaan viikon. Oli jo niitä tämän kauden ensimmäisiä poistunut katsottavista.
      Minusta vaahterat on kauniita, olen aina ihaillut niitä, mutta lehtiä niistä kyllä tulee. Joskus lapsena oli kiva niissä pyöriä.

      Poista
  3. Ihana vaaleanpunainen mökki! Lehdet valaisee maassakin vielä, tuuli vie niitä mennessään.
    Jotenkin muistan katsoneeni tuota sarjaa, mutta en muista hyvin. Mukava ois jos jostain sais katsella vanhojakin ohjemia. Jotain voi löytää Elävästä arkistosta, kun vaan osais etsiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mökki on kiva, samalla ollut leikkimökki ja kesäinen vierasmaja:) Minullekaan ei ole tuosta sarjasta mikään jakso silleen jäänyt mieleen, mutta se kyllä, että kiva oli sitä katsella. Olisi kyllä ihan kiva, että tuokin sarja olisi uudelleen katsottavissa jossain.

      Poista