keskiviikko 13. lokakuuta 2021

Käsityötä

Tästä olisi tarkoitus pitkä huivi tehdä. Eilen ostin tuon 200 g lankakerän. Kaiketi joudun ostamaan lankaa lisääkin myöhemmin. Lanka tuli nyt valittua värin (ja hinnan) mukaan varsinkin. Jos olisi vielä ollut helposti saatavilla - eli mieluusti ruokakaupasta - Novita Rose/Rose Mohair -lankaa, olisin ostanut sitä keveyden tähden. Nyt huivista tulee painavampi. Minua harmittaa alati vaihtuvat valikoimat. Kun totut johonkin, ja sitä sitten myöhemminkin haluaisit käyttää, onkin ihan toiset tarjonnat.




4 kommenttia:

  1. Kiva väri:) Samaa olen välillä harmitellut esim. joidenkin ruokajuttujen kanssa, on löytänyt jonkun tosi hyvän tuotteen ja yhtäkkiä sitä ei enää löydykään:( T: Villasukkavihulainen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikka vaihteluakin on kiva olla, niin paljon vähempikin riittäisi...

      Poista
  2. Kiva väri. Olen huomannut saman, että jos et heti neulo lankaa, ja vaikka seuraavana vuonna aloitat ja lanka loppuu, niin väri on jo lopetettu, ja sitä ei mistään saa. Novitan langat ainakin vaihtuu vuosittain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se värien ja lankasorttien jatkuva vaihtuminen on ärsyttävää. Jos löytyy vaikka vähän vanhemmasta lehdestä joku kiva ohje, niin sopivan langan löytäminen voi olla vaikeaa.

      Poista