keskiviikko 20. lokakuuta 2021

Öljyväreillä kauan sitten

Tämä on yksi niistä minun harvinaisista tekeleistäni, joka on tehty ihan pihalla... Siis metsässä tuolla kallioiden tienoilla istuin. Siellä on tuo kallellaan oleva puu edelleen, joka joskus 90-luvulla  myrskyssä on nykyisen asentonsa saanut. Vuosiluku on varmaankin taululla - 02. Niin epäselvästi olen merkinnän tehnyt. 



Tämä löytyi tänään yhdestä astialaatikosta, jonka sisältöä purin. Aivan harmaana oli pölystä, mutta kostealla pyyhkiminen kirkasti kummasti taivasta ynnä muuta:)




12 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos 🙂 Olin silloin aikanaan siihen hiukan tyytymätön kun en ollut osannut maidemaa maalata ihan samanlaisena kuin se oli. Mutta oli kyllä kiva löytää tuo taas.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos 🙂 Harmittelin aikanaan, kun en osannut metsää kunnolla siihen maalata. Mutta tykkään tuosta kyllä nyt.

      Poista
  3. Hieno maalaus! Onneksi löysit maalauksesi. Osaat maalata hienon metsämaiseman.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos 🙂 Oli kyllä kiva taas saada se näkyviin. Ennen remonttia se majaili keittiön kaapin päällä.

      Poista
  4. Voi miten kaunis maalaus ja niin aito luonnon tunnelma! Onpa se kallellaan oleva puu pysynyt kauan paikallaan, näköjään se on tukevasti siinä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos 🙂 Sen täytyy olla todella hyvin kiinni kuitenkin, kun on kaikki nämä vuodet pysynyt noin, eikä ole katunut täysin maahan. Hyvät juuret:)

      Poista
  5. Oi miten kaunis! :) T: Villasukkavihulainen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos🙂 Itse tykkään jotenkin eniten tuossa ehkä siitä taivaasta. Ja siitä että puun rungoistakin löytyy muutakin kuin ruskeaa.

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Kiitos Jaana🙂 Olisin mielelläni taiteilija, mutta en yleensä saa esiin ihan sitä, mitä haluaisin. Kuvittelen että oikeat taiteilijat osaa. Mutta eiväthän hekään varmaan ihan aina...:)

      Poista