lauantai 2. lokakuuta 2021

Villat vintille -päivä aluillaan

Huomenta. Klo on nyt 6:45.Tänään pitäisi tulla kaksi miestä, tuttuja seurakunnasta, auttamaan yhdessä asiassa. He laittavat puhallusvillat keittiön kohdalle,  joka on talon vanhinta osaa, ja josta vanhat villat katon korjauksen yhteydessä poistettiin. Puhallusvillaa tilattiin sitä varten 18 säkkiä. Etukäteen kuvittelin lastin aivan valtavaksi, sillä mielessäni oli tavalliset, isokokoiset  eristekääröt. Kauhistelimne mielessämme, että mihin ihmeeseen ne säilötään... Mutta kun sitten näimme ne pihaan tuoduiksi, ne olivatkin siististi pienessä peräkärryssä. Villa tuleekin laajenemaan puhallettaessa kovasti. Tämä villahomma sanottiin nyt tärkeimmäksi niistä, joita vielä olisi saatava tehdyksi.



 
Tästä näet toisen blogini eilisen jutun, jonka olin kirjoittanut ensin aamulla vihkooni ikäänkuin kirjeen tyyliin. Siinäkin puhutaan näistä viime päivien remonttiin liittyvistä  asioista.



Tänään on se päivä, jota eilen uumoiltiin olevaksi.





2 kommenttia:

  1. Siistissä kasassa on säkit, olisin minäkin luullut että niistä isompi kasa tulee:) T: Villasukkavihulainen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllättävän pieneen tilaan säkit meni, mutta eilen saatiin kuulla, että säkkiä ei kannata heti edes avata liikaa, koska sitä villaa pullahtaa sieltä isosti ulos.

      Poista