sunnuntai 9. kesäkuuta 2024

Blogiasiaa, lukuvinkki

Tiesitkö, että minulla on myös mustavalkoisten kuvien blogi... Jota tosin on kovin harvoin tullut tehtyä. Mutta kun nyt äsken itsekin sitä vilkaisin, niin ajattelin vinkata senkin olemassaolosta. Saattaahan olla, että joku sitäkin tykkäisi vilkaista. 

Sieltä nostaisin esiin nyt allaolevasta linkistä löytyvän jutun. Siinä on kuvissa äitini ja isäni. He tutustuivat aikoinaan Pikonlinnan parantolassa Kangasalla. Kirjoitin myös mitä muita muistettavia, kuin äitini ja isäni, liittyy siihen paikkaan.

Jutussa on sitten linkki vielä erääseen lehtiartikkeliin, jossa eräs siellä lapsena ollut nainen kertoo elämästään - muutakin kuin sairaala-aikaa. Rohkaiseva juttu.

Mutta tässä linkki siihen minun blogini juttuun:

Mustavalkoista - uutta ja vanhaa: Parantola-aikaa (mustavalkoisinkuvin.blogspot.com)

Ja tuostahan pääsee sitten muitakin sen blogini juttuja tutkailemaan halutessaan:)

---

Ja kun kerran mustavalkoisista oli puhe, niin heitänpä tähän kuvitukseksi siitä taannoin löydettyjen vanhojen piirustusten satsista nyt nämä... Talvisen ja pimeän tien puut, joita auton valot valaisivat. Miksi kuvia on kaksi? No, en ole ollut tyytyväinen ensimmäiseen, joten on tehty toinen... Huomasin, että näin oli useammankin kuvan kohdalla, että löytyi kaksi versiota samasta aiheesta. Näin jälkikäteen ei edes osaa sanoa näistäkään, kumpi oli ensimmäinen ja kumpi se toinen...☀️
2 kommenttia:

  1. Vaikuttavan näköiset kuvat, tykkään molemmista : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kovin samanlaiset ovatkin; en itsekään osaisi nyt valita kumpi parempi olisi:)

      Poista