lauantai 26. lokakuuta 2024

Aamun mietteitä

Niitä kirjoitin ihan omista tunnoistani ensin vihkoon, ja sitten toiseen blogiini:

https://toisestatodellisuudesta.blogspot.com/2024/10/kun-on-turvaton-tunne-on-jumala-silti.html





Kuvat eiliseltä kävelyllä. Kyllä ne ajatukset karhuistakin on vaikuttanut paljon kävelyihin. Toinen on tämä syksy ja kylmät.  Eilen en olisi lähtenyt ulos ollenkaan,  mutta kun tuli muuta asiaa, niin paluumatkalla päätin jäädä auton kyydistä kävelemään, kun oli ulkovaatetus valmiiksi yllä. Kuvat napsin kävellessäni. Sitä kävelyä kuitenkin kaipaisin. Se hoitaisi kroppaa ja mieltä myös. Aika paljon sitten lauleskelen kävellessä, että olisi jotain mölyä karhujen kuulla. Nyt kun sitten kelloja siirretään talviaikaan, niin pimeäkin tulee tuntia aiemmin taas. Inhoan tätä lisääntyvää pimeyden aikaa. Iltaisin ikkunoista näkyy pelkkää mustaa.







4 kommenttia:

  1. Vaikka noissa kuvissa onkin syksyn synkkyyttä, ne ovat kauniita ❤️ Kyllä kävely virkistää kroppaa ja mieltä. Kannattaa tosiaan laululla karkottaa karhuja 😊 Näin pimeän lisääntyessä ja oikein hämärinä päivinä ei meinaa jaksaa juuri mitään. Tänään olen ollut heti virkeämpi, kun aurinko paistaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minuunkin vaikuttaa auringonvalo tosi paljon❤️ Vaikka minusta on tuntunut tosi synkälle syksyn tulo, niin itsekin huomasin kun noita kuvia eilen napsin, että kyllä siinä syksyn synkkyydessäkin on sitä kauneutta, kun vain lähtee katselemaan. Pitihän minunkin se jo ennestään tietää, mutta kun ei ole ollut harmaina päivinä ollenkaan halua lähteä ulos. Ja sitten kun menee, siellä ulkona lauleskellessa kuitenkin ikäänkuin rukoilee samalla, kun niitä hengellisiä lauluja ja virsiä tapailee, vaikka ei muista kuin pätkiä kustakin😊❤️

      Poista
  2. Kauniita kuvia olet ottanut. Minä en möskään tykkää kun tulee pimeää
    ja kelloja siirretään taaksepäin ensi yönä niin pimeä tulee aikaisemmin,
    tänä syksynä on ollut vaikeaa. Voimia sinulle ja siunausta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin se pimeä ikäänkuin puristaa esiin enempi vielä kaikenlaiset pelotkin ainakin minulla.
      Valoisana aikana saa iloa jo siitä valon näkemisestäkin. Voimia ja siunausta sinulle myös❤️ Ja sitä valoa☀️

      Poista