tiistai 15. heinäkuuta 2014

Epätavallinen juttu uimarannalla

Heippa nuorimies! Tässä lupailemani kuva. Tuo se lojui eilen illalla rannalla.


 Se oli siellä vasemmalla puolella rantaa, kaislikon lähellä, noin polveen ulottuvassa vedessä. Heti rannalle mennessä ihmettelin, että mitä siellä vedessä on. Eihän siinä kohtaa kiveäkään pitänyt olla. Näytti aika kummalta kaukaa katsottuna.  

Erään neitokaisen uimaanoppimisesta ei saatu kuvaa, kun kamerasta loppui virta. Kalanpyydyskuva oli viimeinen otos eilenillalla. Se oli minun ottama, muut isännän.

 






6 kommenttia:

 1. uiminen oli eilen kivaa

  VastaaPoista
 2. No varmasti. Ja varsinkin kun oppi uimaan! Tv. äiti

  VastaaPoista
 3. Oho :D Joltain karannu tuo sit. En ois ihan heti arvannu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja eilen illalla se oli hävinnyt. Kahlailin siinä lähellä ja ei näkynyt. Toivon, että se on oikeasti pois eikä jossain syvemmällä. Karsea ajatus että jossain jalat kävis tuollaiseen.

   Poista
 4. Niin ihant houkuttelevat kuvat, että tekis mieli hypätä uimaan. Ja tämä polku, aivan hurmaava juuri tuollaista pitkin pitäis pikku mökkiin kulkea. Kyllä luonto on kaunis. Kun pyyrys on noin lähellä rantaa, se tuskin itsekseen lähtee takasinpäin syvään. Luulen jonkun ottaneen pois ja toivottavasti maalle.

  VastaaPoista
 5. Tykkään kanssa kovasti tuosta polusta! Mikähän se tuo pyydys mahtaa olla nimeltään? Enpä näin maakrapuna juuri muuta tiedä kuin verkon, katiskan ja ongen. Isällä oli aikanaan joku haavikin. Taisi olla kuorehaavi kai.

  VastaaPoista