torstai 28. elokuuta 2014

Sumua ja seittejä

Tänä aaumuna oli jälleen sumuista. Koululaisten mennessä taksille, ihmettelimme taas kerran metsässä näkyvien hämähäkinverkkojen määrää! Tälläisellä säällä ne tulevat erittäin hyvin esiin, kun sumu tiivistyy niihin. On suorastaan hätkähdyttävää millaisessa seittimetsässä sitä oikein elellään ja kuljetaan. Useimmiten ne  seitit eivät vain näy, mutta ovat silti olemassa. Joskus tiellä kävellessäkin huomaa jonkun seittilangan käyvän kasvoihin. Ja pihassa oli hämähäkki vetänyt seittilangan koivusta aika korkealta alas maahan.

Kun olin saanut kyytiläiset taksiin, vaihdoin ulkoiluun sopivammat vaatteet (siis hameen tilalle farkut sekä kenkien tilalle saappaat) ja hain kameran. Tarkoitus oli kuvata seittien paljoutta, mutta eihän se niin onnistunut kuin toivoin.

Tässä nyt kuitenkin muutama kuva kierrokseltani.


6 kommenttia:

 1. Kyllä metsä on kaunis sumun ja seittienkin verhoamana. Ihania kuvia! Voi melkein tuntea metsän raikkauden ja tuoksun! Mukavaa syksynalkua teille!
  T. eräs ruotsalaisserkku... ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin teille! Oli tosi kiva kun löysit tänne! Vaikka usein kritisoin tätä nykyaikaa ja sen vempaimia, niin tämä on kyllä kiva juttu, kun tuoreet kuvat ehtivät katsottavaksi samana päivänä toiseenkin maahan.

   Poista
 2. Miekin Mikkelistä kävin ihastelemassa. Smoothlife14 on myös päivittänyt bloginsa syksyiseksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun näit nämä näin tuoreeltaan! Smoothlifen käyn ehdottomasti katsomassa. Olen aina välillä käynytkin kurkkimassa josko sinne olisi tullut jotain kivaa.

   Poista
 3. Hyvät kuvat ja kainista. Pitäis ottaa kamera aina mukaan, niin paljon on kaunista luonnossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta on, että kamera pitäis olla aina mukana. Viimeksi eilen illalla sen puutetta iltakävelyllä harmittelin.

   Poista