sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Aina tökkii joku

Kun yksi ongelma saadaan jotenkin ratkottua, niin varmaan on joku toinen odottamassa... Pätee moneen asiaan, mutta nyt juuri tarkoitan tätä härveliä. Tytär auttoi edellisen tietokoneongelman kanssa ja nyt kun sen puolesta homma toimii, onkin yhteydet taas surkeat.  Kyllästyttää.

Ja yhteyksistä kun puhutaan, niin olipa muuten perjantai-aamuna liikenneyhteydetkin sitä samaa. Oli yöllä tullut lunta niin paljon, ettei ollut puhettakaan autolla lähdöstä minnekään ennen auran käyntiä. Ja muksut eivät päässeet kouluun, kun taksikin oli juuttunut jonnekin lumeen. Kun aura sitten aamupäivän aikana kävi, lähdimme kauppareissuun. Napsin kuvia mennen tullen. Yritänpä laittaa niitä tähän - jos nyt nekään suostuu latautumaan...

No, latautuihan ne. Eikä siinä mennytkään "kuin" noin puoli tuntia...  Sorry, tämä oli nyt tämmöistä valitusta, mutta ilahduttakoon kuvat:)


6 kommenttia:

 1. Kauniita on kuvat! Parempaa jatkossa ilman "tökkimisiä" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauniit maisemat ainakin ilahduttaaa minua yleensä. Nytkin napsin kuvia niin paljon, että se saattoi olla muista jo ärsyttävääkin:)

   Poista
 2. Kyllä on kaunista, mutta tiedän tuon kauneuden toisen puolen. Ei ole yhtään hauskaa, kun kulkeen ei pääse ja joutuu ajoittamaan menonsa auran mukaan tai trompia umpihankea kuin minä mukulana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, sulla on kyllä omakohtaista kokemusta asiasta! Se on sentään vielä ihan toista, kun joutuu oikein kahlaamaan auraamattomassa lumessa.

   Poista
 3. Kyllä lumi aina kaunistaa mutta myös hidastaa...kaikella kai tarkoituksensa! ;) Ihania kuvia! Meillä alkaa jo lumi sulamaan... /Leena-serkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumi kyllä tekee maiseman hyvin kauniiksi. Monet odottavat sitä lunta, kuten minäkin aikanaan, mutta nyt on kyllä niin, etten sitä enää oikein kaipaa. Silloin alkuvuosina täällä siitä kovinkin nautti.

   Poista