lauantai 18. maaliskuuta 2017

Kummallinen ötökkä!

Tämmöinen kummallinen ötökkä ilmaantui meille viime viikonloppuna.

Tämän voisi nimetä vaikka "sipulikiitäjäksi", sillä sipulista se on  tehty:)Kaikki alkoi siitä, kun olin laittamassa ruokaa. Pilkoin sipulia ja siitä päästä jäi jännän näköinen pala, joka erehdyttävästi muistutti jotain ötökkää. Kiikutin sen pikaisesti isännälle ötökkänä. Hänpä vähän kehitti sitä lisää ja se sai lisäjalat ja siivet selkäänsä.


Sipulinjämiä oli tiskipöydällä vielä jäljellä, joten niistä syntyi vielä toinenkin ötökkä.  Olkoon tuo sitten vaikka "sipulinäivertäjä".Keväällähän ne kaikenlaiset ötökät herää...  Onneksi ei sentään oikeasti tuommoisia ole:)


  Pirtsakkaa lauantaita:)


14 kommenttia:

 1. Tuo ylempi on hauska ötökkä! Alempi taas näyttää vähän punkilta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Tuo alempi on tosiaan aika inhan näköinen, varsinkin kun siinä tuo varjo vielä näkyy!

   Poista
 2. Voi ei...luulin tosiaan, että joku elossaoleva ötökkä ja tutkin kuvaa, että onpa oudon näköinen..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Saadaankin olla tyytyväisiä, että olivat vain hetken "olemassa". Itse kammoan kaikkia hämähäkkejäkin, joita meillä useinkin kesäikaan näkyy.

   Poista
 3. Hauska! Ekan kuvan perusteella ihan uskoin ötökäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se niin erehdyttävästi oikean näköinen siinä:)

   Poista
 4. Hahhah, teillähän on ollut hauskaa kehittelytyötä siellä! :) Luulin tosiaan tuota ylempää oikeaksi ötökäksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy joskus ottaa hupia irti tämmöisistä:) Laitoin tarkoituksellla ihan tuommoisen kuvan ensiksi, ettei heti selviä asian oikea laita.

   Poista
 5. Luulin ensin oikeaksi ötökäksi,kun katsoin ensimmäistä kuvaa mutta se oli hieno työ.Minä en myöskään tykkää hämähäkeistä ja en muistakaan oudoilta näyttäviltä ötököistä,niitä kyllä näkee joka kesä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Sama täällä, kaikenlaista ötökkää kesäisin on liikenteessä ja en lainkaan tykkää niistä. Nyt niitä jo alkaa vähitellen ilmaantua, hämähäkkejä ja jokunen muurahainenkin jo.

   Poista
 6. Vastaukset
  1. On se kyllä niin oikeen näköinen, kun en laittanut kaikkein selvintä kuvaa ekaksi:)

   Poista
 7. Hienot. Luulin ylintä oikeaksi ja kuvittelin sen löytyneen kuolleena ja kuivuneena sipulipussista. Samoin olisin luullut toistakin kuolleeksi ötökäksi. Olette kyllä taitavia ja näppärä sormisia koko perhe. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävää pikku hauskuutta:) Olishan nuo voinut kuolleina löytyneitäkin hyvin olla, kun nytkin on pari kärpästä koivet oikosenaan ikkunan välissä.

   Poista